Aynen meltem rahatlattınız içimiD u t canim benim kiyamam anason falan rezene karıştıran gece icirsen rahatlatmaz mi? Veyahut papatya cayi? Gunduz fazla uyutma, insallah duzelir..
Esine gelince ben sanmiyorum kotu niyeti olsun. Sen taniyorsun yillardir yanindasin en iyisimi sen bilirsin elbet icini ferah tut
Minnosprenses melikem yuzuklerin guzel ancak senin icine sinmiosa git degistir cunku gorumcenin zevkine uymayabilir zevkin bu cok dogal. Saki degistirmekten cekinme
Catlak-kurabiye bu arada masalim benim de koltuklarim istikbal , bi kere aldin mi yillarca kullaniosun. 10 kusur yildir ikinci koltuk takimim bu ikisi de istikbaldi
Düğün alışverişinde değiştirmeyi düşünüyorumD u t canim benim kiyamam anason falan rezene karıştıran gece icirsen rahatlatmaz mi? Veyahut papatya cayi? Gunduz fazla uyutma, insallah duzelir..
Esine gelince ben sanmiyorum kotu niyeti olsun. Sen taniyorsun yillardir yanindasin en iyisimi sen bilirsin elbet icini ferah tut
Minnosprenses melikem yuzuklerin guzel ancak senin icine sinmiosa git degistir cunku gorumcenin zevkine uymayabilir zevkin bu cok dogal. Saki degistirmekten cekinme
Catlak-kurabiye bu arada masalim benim de koltuklarim istikbal , bi kere aldin mi yillarca kullaniosun. 10 kusur yildir ikinci koltuk takimim bu ikisi de istikbal
Değiş kız gözünde koyma bişey sonradan alınmıyo çğnküF
Düğün alışverişinde değiştirmeyi düşünüyorum
Şifa olsunBen hazirim kahvaltida iki cay kasigi kadar nutella yedim deo pismanligi ve tatliyi bastirmak icin aci kahve gibisi olamaz Eki Görüntüle 2816821
Saol balim sana daŞifa olsunsıkıntıdan bende yedim
Sana da bebikimmm hatta ucunuze de
Aha ben ruh eşimi kocam sanıyodum meğer sen mişsinSaol balim sana daValla ruh esi miyiz neyiz dun ikimiz de diyeti bozduk bugun ikimiz de nutella yedik gozdemm bunlar tesaduf olamaz
Bir erkekten ruh esi olmaz sen unut onuAha ben ruh eşimi kocam sanıyodum meğer sen mişsin
Aynen canım bilezikler beğenmedim değiştirin demiştim oooo kıyamet kopardıDeğiş kız gözünde koyma bişey sonradan alınmıyo çğnkü
Sana da bebikimmm hatta ucunuze desen ve kizcelerin❤❤❤
Yıllardır kendimi kandırıyom bende işteBir erkekten ruh esi olmaz sen unut onu
Kadinlar asla erkeklerle ruh esi olamaz kandirik vardir orda
O tekme atan minnak ayaklari op op op bitiririmmmmyav tekme attilar izleyecem diye giremedim
Hayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallahO tekme atan minnak ayaklari op op op bitiririmmmm
Amiin ... kızlar az işim var beni affedin bitirip gelimHayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallah
Tamam bebisimAmiin ... kızlar az işim var beni affedin bitirip gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?