- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.634
- 548
Suple sormuştum bizim kızlar linç meraklısı ya cevap vermediler banaAa neydi kız görmedim ama işte ben buralarda değildim hep bebek tedavisi bölümlerindeydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suple sormuştum bizim kızlar linç meraklısı ya cevap vermediler banaAa neydi kız görmedim ama işte ben buralarda değildim hep bebek tedavisi bölümlerindeydim
Beştaş kullanışlı mı canım ben rahat etmem diye istemedim
Çok üzülmüşsün belli Bende alırım Ozaman senin Beştaş tan daha küçük olan var kaba durmasın isterim bendeEvet canım ben hiç çıkarmam çok da severek aldım benimki klasik beştaş değil dikkat edersen. Diğerleri kabaydı sevmedim bi bunu beğendim ☺☺ bunun aynısından görümcemde aradı bulamadı bi üzüldüm sonra gitti klasik beştaş aldı kullanamadı
Al canım ben çok severek kullanıyorum sana da yakışırÇok üzülmüşsün belli Bende alırım Ozaman senin Beştaş tan daha küçük olan var kaba durmasın isterim bende
Çarşıda kuyumculsrda güzel şeyler var mobilyayı antepte almaya karar verdik ben çeyiz setini Uğurludan aldım 3 taksit kaldı ondan sonra bulaşık makinesi alıcam halı falan kaldı işte. Mobilyayı nereden aldınız canım sizAl canım ben çok severek kullanıyorum sana da yakışır
İstikbalden aldıydık canım güzel kaliteli de 4 defa ev taşıdım maşallah taş gibi hala mobilyalarÇarşıda kuyumculsrda güzel şeyler var mobilyayı antepte almaya karar verdik ben çeyiz setini Uğurludan aldım 3 taksit kaldı ondan sonra bulaşık makinesi alıcam halı falan kaldı işte. Mobilyayı nereden aldınız canım siz
Maşallah canım aman birşey olmasın çok pahalı şuan istikbal ya gezdikten beraberİstikbalden aldıydık canım güzel kaliteli de 4 defa ev taşıdım maşallah taş gibi hala mobilyalar
2015 de 22 000 tutmuştuMaşallah canım aman birşey olmasın çok pahalı şuan istikbal ya gezdikten beraber
Ben yatak odasına baktım 20.000 dedi alamam maalesef2015 de 22 000 tutmuştu
22000 şuan hiçbirşey o zaman pahalı mıydıKaynanam haalaaaaaa söyler dünyanın parasını verdik diye
Bizim yatak odası salon takımı yemek odası 3 lü grupBen yatak odasına baktım 20.000 dedi alamam maalesef
Onlar için pahalı ooohhhh sefaaaaam olsuuun22000 şuan hiçbirşey o zaman pahalı mıydı
Şimdi herşeyi biz alacağız nişanlımla ben ailesi karışmıyor ödemeyide beraber yapacağız çalışıp o yüzden aşmamam lazımOnlar için pahalı ooohhhh sefaaaaam olsuuun
Bizimkiler oğluşumu borçla evlendirmem bilmem ne cart curt masim bi de borç mu ödesin ev geçindirmek zaten zor hasta olur vs.... kıyamadılar ama kaşıkla verip sapıyla gözüMÜzü oydularŞimdi herşeyi biz alacağız nişanlımla ben ailesi karışmıyor ödemeyide beraber yapacağız çalışıp o yüzden aşmamam lazım
Benimkilerden güya altını kendileri yapacak mobilyayı benimki alacak işte mecburen taksitle alacak kredi kartına taksit yapıp ödeyeceğizBizimkiler oğluşumu borçla evlendirmem bilmem ne cart curt masim bi de borç mu ödesin ev geçindirmek zaten zor hasta olur vs.... kıyamadılar ama kaşıkla verip sapıyla gözüMÜzü oydular
Benimkilerden güya altını kendileri yapacak mobilyayı benimki alacak işte mecburen taksitle alacak kredi kartına taksit yapıp ödeyeceğiz
Amin canımAllah kolaylık versin canım