Kolay gelsin canimAmiin ... kızlar az işim var beni affedin bitirip gelim
Amin canimmmHayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallah
Afiyet olsun melikecim
Ohhh afiyet olsnn minnosuma
Aminn canım benim sende sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar olsunlarHayaldi gercek oluyor be meltemim gözlerim doluyor bu duayi her edisimde rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan bu uğurda göz yaşı ve çaresizlik icin de çırpınan kim varsa aratmadan nasip etsin insallah
Abooo belki deYoksa yoksa buu gerçek miydi
Ona yazdığım cevaplara bakıyordum da kız bekar anne olmak konusu da onunmuş o konuyu okumuştum sinirlerim bozulmuştu yazmadım söverim şimdi diyeAbooo belki denerden buldun gı
Hadi ya dur bakimOna yazdığım cevaplara bakıyordum da kız bekar anne olmak konusu da onunmuş o konuyu okumuştum sinirlerim bozulmuştu yazmadım söverim şimdi diyeşimdi oraya eski konularını atıyorlar da nası bi manyakmış valla
Allah razi olsun cnm.benim az daha sabir mucizen geleck insalllahAminn canım benim sende sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar olsunlaryerim o tekme atan ayakları
Bak ben en son alıntı yaptım seslendim ya knacka o alıntı yaptığım mesaja bakHadi ya dur bakim
İnşallah canım benim seninki tek yumurta ikizi miydiAllah razi olsun cnm.benim az daha sabir mucizen geleck insalllah
Sorma kız şaka ile takıldık hatta mune apla burada hamile bi Hüseyin var diyeKendini elevermis
Cift kuzumİnşallah canım benim seninki tek yumurta ikizi miydi
Hangi konu onun banada soykeyin bi okuyayimSorma kız şaka ile takıldık hatta mune apla burada hamile bi Hüseyin var diyekendimi çok aptal hissediyorum hüsoo Allah seni bildiği gibi yapsın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?