Yavrukuş evliyse de bekarsa da nolcakki sen kocişine güven gerisini boşver. Ben her zaman kocama , her fırsatta, sana çok güveniyorum inanıyorum derim o da bunun olgunluğunda. Birbirimizi tanıyoruz,siz de öylesinix çok şükürBi de kadının 12 yaşında kızı varmış evli mi bekar mı bilmiyorum
Balım dediğin gibi başka bişey olsa eşin siler gönlünü ferah tut ama konusu açılırsa hoşlanmadığını belirtirsin zaten eşin de iyi niyetinden kırmak istememiştirBi de kadının 12 yaşında kızı varmış evli mi bekar mı bilmiyorum
Kızz dur bugün de sen gitmeBi yere yorum yazdım linç bekliyorum çok eğlenecem
NereeeeBi yere yorum yazdım linç bekliyorum çok eğlenecem
Sen eksik kalma anacımKızz dur bugün de sen gitmegeliyom bakim neredesin
Tabi kalamam nerde ekşın orda ben kaçırırsam etiket atınSen eksik kalma anacım
Ahahahah ahahahha nerdeymiş ben öğrenemedimTabi kalamam nerde ekşın orda ben kaçırırsam etiket atın
Güzelmiş kuzum da niye görümce seçti onu anlamadımKızlar yüzüklerin iz nasıl ben değiştirmeyi düşünüyorum daEki Görüntüle 2816736 düğüne yakın ben seçmedim görümce seçti yüzükleri
Biz yasaklar gelecek diye acele ettik o izin alamadı ben izin alamadım iş yerinde gidip alamadık görümcehle gittiler aldılar takıları ben buradan nişan masamı hazırladım elbisemi ayakkabımı kuaföre bile tek gittimGüzelmiş kuzum da niye görümce seçti onu anlamadım
Hee anladım canım olsun eğer içine sinmediyse değiştirebilirsin. Bu tatlı telaşlarda hep bi şeyler ters gider. Bende düğünümde felan baya bişey içimde ukde kalmıştı sonra baktım herkesin illa ki çıkıyor bi sıkıntı. Ağzınız tadını bozacak bişey olmasın da gerisi hallolurBiz yasaklar gelecek diye acele ettik o izin alamadı ben izin alamadım iş yerinde gidip alamadık görümcehle gittiler aldılar takıları ben buradan nişan masamı hazırladım elbisemi ayakkabımı kuaföre bile tek gittim
Evet mutlaka çıkıyor biz bir anda nişan yaptık 1 haftada hazırlandık nişana gelemedi de git kendin al dedi öyle de olmaz dedim yüzük olarak ben kare istiyordum kısmet bunaymışHee anladım canım olsun eğer içine sinmediyse değiştirebilirsin. Bu tatlı telaşlarda hep bi şeyler ters gider. Bende düğünümde felan baya bişey içimde ukde kalmıştı sonra baktım herkesin illa ki çıkıyor bi sıkıntı. Ağzınız tadını bozacak bişey olmasın da gerisi hallolur
Rabbim mutluluğu daim etsin canım bende baget istiyom da bakalımEvet mutlaka çıkıyor biz bir anda nişan yaptık 1 haftada hazırlandık nişana gelemedi de git kendin al dedi öyle de olmaz dedim yüzük olarak ben kare istiyordum kısmet bunaymış
Gördüm kız gene fake hesap o ben daha yazıyı reklndirmeyi doğru düzgün bilmiyorumRabbim mutluluğu daim etsin canım bende baget istiyom da bakalımkız baktın mı kahvenin falına gene sabah sabah ekşınlar
He kız gelir gelmez nası buluyorlarsa valla bende geldiğimde profile yazcam diye durum yapmışım beğeni geliyor diyom bunlar kim beni ne ara gördülerGördüm kız gene fake hesap o ben daha yazıyı reklndirmeyi doğru düzgün bilmiyorum
Bende konu açtım aslında ama ilk konuma kimse yazmadıHe kız gelir gelmez nası buluyorlarsa valla bende geldiğimde profile yazcam diye durum yapmışım beğeni geliyor diyom bunlar kim beni ne ara gördüler
Aa neydi kızBende konu açtım aslında ama ilk konuma kimse yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?