- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.634
- 548
Suple sormuştumAa neydi kızgörmedim ama işte ben buralarda değildim hep bebek tedavisi bölümlerindeydim
Beştaş kullanışlı mı canım ben rahat etmem diye istemedim
Çok üzülmüşsün belliEvet canım ben hiç çıkarmam çok da severek aldım benimki klasik beştaş değil dikkat edersen. Diğerleri kabaydı sevmedim bi bunu beğendim ☺☺ bunun aynısından görümcemde aradı bulamadıbi üzüldüm sonra gitti klasik beştaş aldı kullanamadı
Al canım ben çok severek kullanıyorumÇok üzülmüşsün belliBende alırım Ozaman senin Beştaş tan daha küçük olan var kaba durmasın isterim bende
Çarşıda kuyumculsrda güzel şeyler var mobilyayı antepte almaya karar verdik ben çeyiz setini Uğurludan aldım 3 taksit kaldı ondan sonra bulaşık makinesi alıcam halı falan kaldı işte. Mobilyayı nereden aldınız canım sizAl canım ben çok severek kullanıyorumsana da yakışır
İstikbalden aldıydık canım güzel kaliteli de 4 defa ev taşıdım maşallah taş gibi hala mobilyalarÇarşıda kuyumculsrda güzel şeyler var mobilyayı antepte almaya karar verdik ben çeyiz setini Uğurludan aldım 3 taksit kaldı ondan sonra bulaşık makinesi alıcam halı falan kaldı işte. Mobilyayı nereden aldınız canım siz
Maşallah canım aman birşey olmasınİstikbalden aldıydık canım güzel kaliteli de 4 defa ev taşıdım maşallah taş gibi hala mobilyalar
2015 de 22 000 tutmuştuMaşallah canım aman birşey olmasınçok pahalı şuan istikbal ya gezdikten beraber
Ben yatak odasına baktım 20.000 dedi alamam maalesef2015 de 22 000 tutmuştu
Kaynanam haalaaaaaa söyler dünyanın parasını verdik diye
Bizim yatak odası salon takımı yemek odası 3 lü grupBen yatak odasına baktım 20.000 dedi alamam maalesef
Onlar için pahalı22000 şuan hiçbirşey o zaman pahalı mıydı
Şimdi herşeyi biz alacağız nişanlımla ben ailesi karışmıyor ödemeyide beraber yapacağız çalışıp o yüzden aşmamam lazımOnlar için pahalıooohhhh sefaaaaam olsuuun
Bizimkiler oğluşumu borçla evlendirmem bilmem ne cart curt masim bi de borç mu ödesin ev geçindirmek zaten zor hasta olur vs.... kıyamadılarŞimdi herşeyi biz alacağız nişanlımla ben ailesi karışmıyor ödemeyide beraber yapacağız çalışıp o yüzden aşmamam lazım
Benimkilerden güya altını kendileri yapacak mobilyayı benimki alacak işte mecburen taksitle alacak kredi kartına taksit yapıp ödeyeceğizBizimkiler oğluşumu borçla evlendirmem bilmem ne cart curt masim bi de borç mu ödesin ev geçindirmek zaten zor hasta olur vs.... kıyamadılarama kaşıkla verip sapıyla gözüMÜzü oydular
Benimkilerden güya altını kendileri yapacak mobilyayı benimki alacak işte mecburen taksitle alacak kredi kartına taksit yapıp ödeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?