Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa gitti mi kizz??
Kız adam daha geçen elimi tutabilirdi hiç yapmam topraklamaEt et çok da şeeey etmeden sonra sonu fena olur haa düğüne de az kaldı diye topraklama yapmayın
Ben atarım onaM Mevsim hep bahar ben de dogum gunun kutlu olsun diyecektim gitmissinEki Görüntüle 2816442
Nice yaslara insallah canim
Belli mi olur bi defa başlamışınBen atarım ona
Allah seni ne yapmasın kız vallah adama saldıracak sayenizdeBelli mi olur bi defa başlamışın
Görüşürüz çiçeğimSarjim 4
Ve ev ye ic ye ic'ten darmaduman
Mutfagi topla hop tekrar bulasiicim bayildi icimmmm
Ben sonra yine gelirim hatunlar
O kim kızKızlar bişey sorcam, meraktayım
Theknack fake, hesabı kapatıp gitti.. Peki
Gökçenkatun a ne oldu? Hesabı pasif
Zeki muren de bizi gorecek mi?O kim kız
Ayy aldatma konusu vardı bitane.. Kadın yurt dışında eşi polis.. Fake diyenler oldu, sonra konuyu mesaja kapattırdı ve uzun süre foruma girmedi. Baktım hesap pasif.. Biraz önce biri gökçenden sonra inanmak zor gibi bişe demiş bir konuda. Yalan mıydı ben çok inanmıştım, üzülürümO kim kız
He ya ben onu görmedim de Catlak-kurabiye sende bahsettinZeki muren de bizi gorecek mi?
Gibi oldu
Gokce kim .q
Bizim kız hakim o konuya Catlak-kurabiyeAyy aldatma konusu vardı bitane.. Kadın yurt dışında eşi polis.. Fake diyenler oldu, sonra konuyu mesaja kapattırdı ve uzun süre foruma girmedi. Baktım hesap pasif.. Biraz önce biri gökçenden sonra inanmak zor gibi bişe demiş bir konuda. Yalan mıydı ben çok inanmıştım, üzülürüm
Ayy bi ben biliyorum sanmıştım Azcık kalan güvenimi de burda kaybedecemBizim kız hakim o konuya Catlak-kurabiye
Şurdan biri çıksa deseki ben senin babanım yavrum inanırım artık o derece hissizleştimAyy aldatma konusu vardı bitane.. Kadın yurt dışında eşi polis.. Fake diyenler oldu, sonra konuyu mesaja kapattırdı ve uzun süre foruma girmedi. Baktım hesap pasif.. Biraz önce biri gökçenden sonra inanmak zor gibi bişe demiş bir konuda. Yalan mıydı ben çok inanmıştım, üzülürüm
Ahh kuzumm ahh mevzu derin onda da var bi şeyler de çözemedik dur anlatım hazır mısınKızlar bişey sorcam, meraktayım
Theknack fake, hesabı kapatıp gitti.. Peki
Gökçenkatun a ne oldu? Hesabı pasif
Ayy hiç sorma kafam bulandı konulara bakarkenŞurdan biri çıksa deseki ben senin babanım yavrum inanırım artık o derece hissizleştim