Heyecanla bekliyorummAhh kuzumm ahh mevzu derin onda da var bi şeyler de çözemedik dur anlatım hazır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanla bekliyorummAhh kuzumm ahh mevzu derin onda da var bi şeyler de çözemedik dur anlatım hazır mısın
Bakma ben bakmıyomAyy hiç sorma kafam bulandı konulara bakarken
Canım bizde sabah 6 da kesildi saat 12 ye kadar gelmeyince aradım dedimki ya 1 saat içinde gelir bu elektrik ya da şimdi aşağı inip ekibinizi bulurum arabayla ezerim inanki aynen böyle dedim. Sonra da evden çıktım kahvaltıya gittik geldiğimde saat 3 gibi elektrik gelmiştiİyi adam lafın üstüne arar aradı şimdi LaRisaCca kız İskenderun elektrikler kesilmiş bizimkiler arızayı onarmaya gidiyor merak etme sizin mahallede kesik mi
BoşluktaanBakma ben bakmıyom
Ehhehe teşekkür ettim şimdi yokyere banlanmakcııkkkksssAttım özele belki buraya yazmak doğru olmaz banlanmayım
Tekrar kesebilirler arıza varmışCanım bizde sabah 6 da kesildi saat 12 ye kadar gelmeyince aradım dedimki ya 1 saat içinde gelir bu elektrik ya da şimdi aşağı inip ekibinizi bulurum arabayla ezerim inanki aynen böyle dedim. Sonra da evden çıktım kahvaltıya gittik geldiğimde saat 3 gibi elektrik gelmişti
İnan bende bu gün öyle dediöAyy bi ben biliyorum sanmıştım Azcık kalan güvenimi de burda kaybedecem
Banlandı canım 6 nisanda gelicekAboo Rya pasif
Kız kesilmez sizin elektrikTekrar kesebilirler arıza varmış
Bizimki kesilmez iskenderun'da arıza varmışKız kesilmez sizin elektrik
Kesilmesin zatennBizimki kesilmez iskenderun'da arıza varmış
Nişanlım gelince ilk işim öpmek olacakKesilmesin zatenn
Ha şööylee bak ondan sonra gelen iltifatlara bir haftadır adet oluyom bizimkinin oluru kalmadı uzaktan uzağa cilveleniyom bi iltifat bi üzerime düşmeler sorma ama dedikodudan sonra fıssssssss....Nişanlım gelince ilk işim öpmek olacak
Olsundu.. En azından yalnız değilizİnan bende bu gün öyle dediö
Hahahaha hepsi öyle anacım hepsi öyleHa şööylee bak ondan sonra gelen iltifatlara bir haftadır adet oluyom bizimkinin oluru kalmadı uzaktan uzağa cilveleniyom bi iltifat bi üzerime düşmeler sorma ama dedikodudan sonra fıssssssss....
Çok şükürOlsundu.. En azından yalnız değiliz
sen ne bilin lenHahahaha hepsi öyle anacım hepsi öyle