- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Ciksss en guzeli statik elentrik surtunme yoluyla ahahahahahhahaTopraklama yapak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciksss en guzeli statik elentrik surtunme yoluyla ahahahahahhahaTopraklama yapak mı
He ya elektrikçi garibim gitti onarıma yatılı kalacak iskenderun'daOooo minnosuma bak hele elentrig alacagi adami da bilio ekentrikci heee vay bee
Ciksss en guzeli statik elentrik surtTopraklama yapak mı
Ben sevmem yakıcı olur öyleCiksss en guzeli statik elentrik surtunme yoluyla ahahahahahhaha
Dur bacım düğünden önce kontrol kalemiyle yokla sonra topraklamasını yapanTopraklama yapak mı
Nasıl kontrol edimDur bacım düğünden önce kontrol kalemiyle yokla sonra topraklamasını yapan
Anaa gitti kız banlandı
Onun ateşi harlı olur sönmez yazıkCiksss en guzeli statik elentrik surtunme yoluyla ahahahahahhaha
dedikoduylaNasıl kontrol edim
Niye banlandı ki konuşmayı buraya attığı için mi
Mune bu tarz konuları affetmiyor . Daha önce de böyle bir durum olmuştu ve her iki tarafı da banlamıştı
Yazdı bana evet
Bir kaç güne dönerYazdı bana evet
Hııııııı ben kontrol edimOnun ateşi harlı olur sönmez yazık
dedikoduyla
Hee anladım canımMune bu tarz konuları affetmiyor . Daha önce de böyle bir durum olmuştu ve her iki tarafı da banlamıştı
Et et çok da şeeey etmeden sonra sonu fena olur haa düğüne de az kaldı diye topraklama yapmayınHııııııı ben kontrol edim