- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.105
- 548
Görmedim kız en son kızın biri bişey yazmıştı gerisini görmedimSinirlerim bozuldu ben inanın buradaki insanlar ne kadar tuhaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim kız en son kızın biri bişey yazmıştı gerisini görmedimSinirlerim bozuldu ben inanın buradaki insanlar ne kadar tuhaf
Ne ki konu ney profilin acik olsa bakacakttim sanirim senin sayfana biseyler yazmisti ? Olayim baslangici ne ki? Durup duruken, bdv den mi sardin?Girmedim . O bana hakaret etti cevap olarak bjsey demedim allahindan bulsun
Senin çok üstüne geldi o üye. Senin duvarına gelip asılsız suçlamalar yapması çok saygısızcaydıGirmedim . O bana hakaret etti cevap olarak bjsey demedim allahindan bulsun
Yok kız dedikodu yok dün kavga ettik konuşmuyorumBosverdim kuzum ya cevabimu da verdim zaten. Sen naptin dedikodu falan ne alemde
Niye kızYok kız dedikodu yok dün kavga ettik konuşmuyorum
Nazar hep nazarAnam.noluyo kizlaraaa bi huzursuzluk var üstumzde
hadi ya niye kiYok kız dedikodu yok dün kavga ettik konuşmuyorum
Kız o başaktıCanım şu sıra sen bdv ye girme bak hassas dönemdesin bize takıl gülüp eğlenelim burada. Bide gelip bizi yiyip gidiyorlar zaten sonra bakakalıyoruz ardından kendi adıma diyorum hala Gökçe'nin ardından bakakaldım da
Kiyamam size ben yaaaYok kız dedikodu yok dün kavga ettik konuşmuyorum
Gökçe hangisi laKız o başaktı
Aynen bak küsken dedikodunun tadı başka olur uzatmayınKiyamam size ben yaaa
Ufak kavgalar askin tadidir
Ama uzatmayin sakin
TheKnack ı demiyom kız gökçenkatun vardı bdv de konu açmıştıKız o başaktı
İnan şok oldum ben kötü bjsey yapmadım ki mune hanimada yazdım , ben o benim masumane duygularimi anlattığım derdim olan şeyi beğenmemiş bende bilinçli beğenmedim ki görsün ama duvarıma hakaret edip defalarca yazması beni çok şaşırttı gerçekten ve bu bir kadınSenin çok üstüne geldi o üye. Senin duvarına gelip asılsız suçlamalar yapması çok saygısızcaydı
Hahaha Allah seni emi kız dedikoduya bağlayın bak tartışmayı aboo ne dedikodu döner amaAynen bak küsken dedikodunun tadı başka olur uzatmayın
Şikayet etseydin keşkeİnan şok oldum ben kötü bjsey yapmadım ki mune hanimada yazdım , ben o benim masumane duygularimi anlattığım derdim olan şeyi beğenmemiş bende bilinçli beğenmedim ki görsün ama duvarıma hakaret edip defalarca yazması beni çok şaşırttı gerçekten ve bu bir kadın
Sinir ediyor beni herşeye takıyor ya, annem kendisine gülmüyormuş falan kadın gülüyor annemin yapısı serttir benim pek konuşan biri de değilNazar hep nazar
hadi ya niye ki
Gülüp napacakmış amaaan kalıp arıyolar bi taraflarınaSinir ediyor beni herşeye takıyor ya, annem kendisine gülmüyormuş falan kadın gülüyor annemin yapısı serttir benim pek konuşan biri de değil
Daha hararetli ekşinli olurHahaha Allah seni emi kız dedikoduya bağlayın bak tartışmayı aboo ne dedikodu döner ama