- 18 Kasım 2020
- 20.564
- 49.631
- 548
İyi adam lafın üstüne ararHahaha Allah seni emi kız dedikoduya bağlayın bak tartışmayı aboo ne dedikodu döner ama
He ya babam onu sevdiğini gösteriyormuşta annem gösteriyormuş dedim alsın kadın seni kucağına zıplatsın canım oğlum minnoş oglum desinGülüp napacakmış amaaan kalıp arıyolar bi taraflarına
He ya istemioom istemiioom (konusmayiAynen bak küsken dedikodunun tadı başka olur uzatmayın
Kız bi de elangdring çi miiİyi adam lafın üstüne arararadı şimdi LaRisaCca kız İskenderun elektrikler kesilmiş bizimkiler arızayı onarmaya gidiyor merak etme sizin mahallede kesik mi
AhahahahHe ya istemioom istemiioom (konusmayi) derken yapilan dedikodu baska oleyo ahahaha
Ajahahajaj pislukkKız bi de elangdring çi miioooo ne elektrik yüklüdür ooo sen topraklama yapan
Allah emi ya iyi demişinHe ya babam onu sevdiğini gösteriyormuşta annem gösteriyormuş dedim alsın kadın seni kucağına zıplatsın canım oğlum minnoş oglum desin
Ben okuyup geçiyorumBu gruptakilere yasakliyorum la
Bdv ye girmeyin
Kimseyle de tartismaya girmeyin
Sakin...
Ondan sonra kayip vermeyelim
Ben evlenim iyi dedikodu yapacam onunlaAllah emi ya iyi demişinbu yolun sonu dedikoduya gider evlende hele
Böylelerine cevap verme canım mune döndü mü sanaBen bir yere lanet olsun daha girersem aşılama gebelik tüp bebek haricinde .
Ben bakmıyom bile yaa sinirlerim halay sekiyo oraya bakıncaBu gruptakilere yasakliyorum la
Bdv ye girmeyin
Sakin...
Ajahahajaj pislukkevet canım teidaşta çalışıyor
Elektrik beleşşşBen bakmıyom bile yaa sinirlerim halay sekiyo oraya bakınca
ooo minnoooş hadi yine iyisin
Sakin ol canım gir içinden söv çık yazmaBen bir yere lanet olsun daha girersem aşılama gebelik tüp bebek haricinde .
Ay ben o konulara uzun zamandır girmiyorum . İlk üye olduğumda deli gibi bdv okurdum hatta bazen çok üzülürdüm sonra bir baktım üzüldugum konuların neredeyse tamamı fake çıktı bıraktım okumayıBu gruptakilere yasakliyorum la
Bdv ye girmeyin
Sakin...
Hemde ne elektrikElektrik beleşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?