- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Ne olmus konu ne yemek yapiom acil biri yazsinKız M Mevsim hep bahar ne ettin sen boşver gözardı et gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmus konu ne yemek yapiom acil biri yazsinKız M Mevsim hep bahar ne ettin sen boşver gözardı et gitsin
Bende anlamadım ama biri duvarına yazmış niye tüm paylaşımlara beğenmedim attınız diyeNe olmus konu ne yemek yapiom acil biri yazsin
Aynen hafta sonu tatil sonuçta diyetler de tatil yaparBugunluk diyet bozuyoz arkadaslar
Birlikteee
Ya yaaaaNeeeee inanmiyorummmmmmmmm
Ne oldu canım ki anlamadkmMidem bulandi cidden buradan ve buradaki insanlarin dusunme sekillerinden.. saldirmak , kknin kanunu. Cidden isteyen goz ardi etsin kimseyle ugrsamam benim sinirlerimi bozmasinlar.
Tabağında çok güzelmiş boş verin artık theknack ı
Ağzı olan konuşuyor işteathena gene kim ne dediii sana yaa
saol kusumTabağında çok güzelmiş boş verin artık theknack ı
Keşke vallah bende isterimsaol kusum
Bosverdim zsten iyi bi temizlik yapacam, yakinda
Keske komple engel butonu olsa engelledigimiz de bizi goremese..
Ben knacki savunmusum savundugum insanlar elimde patlamis ole diolar kisaca. Bosversene yaa.. ahan da kapi orda istemeyen yerlere serdigim kirmizi halidan guzel guzel terkedebilir beni valla uzulmemathena gene kim ne dediii sana yaa
Kim diyor sana, orada savunulacak bir durum varsa savunulır ne olmuş yniBen knacki savunmusum savundugum insanlar elimde patlamis ole diolar kisaca. Bosversene yaa.. ahan da kapi orda istemeyen yerlere serdigim kirmizi halidan guzel guzel terkedebilir beni valla uzulmem
Neden yokki? Yazmak lazim oneriler bolumune. Istemedigim insanlari neden sadece gozardi edebiliyorum ki ben? Engelleyeyim hic goremesinler ben de goremeyeyim? Koskoca site yapamio mu bunu?Keşke vallah bende isterim
Bosverdim kuzum ya cevabimu da verdim zaten. Sen naptin dedikodu falan ne alemdeKim diyor sana, orada savunulacak bir durum varsa savunulır ne olmuş yni
Bi olaylar oldu haberim yok ne oldu acaba? M Mevsim hep bahar tartismaya girmis galiba?Anaa nere gittin kız M Mevsim hep bahar gel hele kuzum
Sinirlerim bozuldu ben inanın buradaki insanlar ne kadar tuhafAnaa nere gittin kız M Mevsim hep bahar gel hele kuzum
Girmedim . O bana hakaret etti cevap olarak bjsey demedim allahindan bulsunBi olaylar oldu haberim yok ne oldu acaba? M Mevsim hep bahar tartismaya girmis galiba?
Noldu kiSinirlerim bozuldu ben inanın buradaki insanlar ne kadar tuhaf