- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
NeeeFoto atıyo foto atıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NeeeFoto atıyo foto atıyo
26@renksizgokkusagi LaRisaCca @BALLI_LOKMA Chocolita yaş radarı var efendim soruyorlar kaçla gidiyorsunuz diye
He evet yes daO kelebek mı foto atiyo
Tmm tamam kızmaHe evet yes da
Yok aşko ne kızcamTmm tamam kızma
Çıtırlıkta yarışalım beybi
Evettttttt dediğim çıktı nalin bizden çıkır ve çocukluBenim üç cocugum var iki oğlum bı kızım 2000 doğumluyum nüfusa 99 geçmişler ama okula erken başlayayım diye
Erken yaşta evlenmişsin canım maşallah evlatlarınaBenim üç cocugum var iki oğlum bı kızım 2000 doğumluyum nüfusa 99 geçmişler ama okula erken başlayayım diye
Evet canım öyle oldu bugün parka gittik çocuklarımla büyük oğlum anne diye seslendi parktakiler hep dönüp baktı genelde hep kardeş sanırlar Allah'ım onları esigesin bağışlasın iyiki varlarErken yaşta evlenmişsin canım maşallah evlatlarına
Hemide üç taneeEvettttttt dediğim çıktı nalin bizden çıkır ve çocuklu
Maşallah canım benim rabbim analı babalı büyütsünHemide üç tanee
3 tane var dutun daD u t senin kaç çocuğun var canım
Yarışalım minnoos bana citirlarin patates derler yeaaÇıtırlıkta yarışalım beybi
Ya cho şu espri anlayışında beni benden alıyor bayılıyorum sana aramızda nalinde var çıtırYarışalım minnoos bana citirlarin patates derler yeaa
Bende sana bayılırım evet o hepimizden çıtır 20 yaşında sanirimYa cho şu espri anlayışında beni benden alıyor bayılıyorum sana aramızda nalinde var çıtır
Yok be kuzum siteye pek ugrayamadim son zamanlardaChocolita ya sen beni unuttun mu