- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
Geldim balımm geldim valla ban yemek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim balımm geldim valla ban yemek istemiyorum
Allah kurtarsın ne diyim en kısa zamanda evinizi alırsınız inşallahHayatımdaki tek sıkıntı aile apartmanında oturuyor olmam
Kız kendini çok zeki sanıyorGeldim balımm geldim valla ban yemek istemiyorum
Ya bizim evimiz var ama eşim ah eşim gitmeyecez diye tutturdu kendi evimizde oturuyoruz zaten ama başka yerlerde de evlerimiz varAllah kurtarsın ne diyim en kısa zamanda evinizi alırsınız inşallah
Erkekleri anlamakta zor ya neden gitmiyor pekiYa bizim evimiz var ama eşim ah eşim gitmeyecez diye tutturdu kendi evimizde oturuyoruz zaten ama başka yerlerde de evlerimiz var
Evet canım çok şükürChocolita canım senin bı tane mi çocuğun var
Valla değişik ya sürekli kendini ispatlamaya çalışıyor ne diyim Allah akıl fikir versinKız kendini çok zeki sanıyor
Anlamadım ki annesi yasliymis abisini bırakamazmis biz daha güvende olur musuz bla bla blaErkekleri anlamakta zor ya neden gitmiyor peki
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün yakışıklıEvet canım çok şükür
İleride o da kabul ederAnlamadım ki annesi yasliymis abisini bırakamazmis biz daha güvende olur musuz bla bla bla
Kac gosteriyorumSenin yaşın kaç kız
Yazmayın banlanırsınız bak M Mevsim hep bahar kız hala yazıyorsun banlanırsınız bakValla değişik ya sürekli kendini ispatlamaya çalışıyor ne diyim Allah akıl fikir versin
Yok yazmıyorum artık ama yorumları okumaktan alıkoyamıyorum kendimiYazmayın banlanırsınız bak M Mevsim hep bahar kız hala yazıyorsun banlanırsınız bak
Tilt oldum bişey diyecem olmayacak neyse tamam daha yazmiyomYazmayın banlanırsınız bak M Mevsim hep bahar kız hala yazıyorsun banlanırsınız bak
Zaten onun resim falan atması vs banlanacak hakaret ediyor sürekliTilt oldum bişey diyecem olmayacak neyse tamam daha yazmiyom
Kazen le muneyi çağırıyorum ortalık alev alsınYok yazmıyorum artık ama yorumları okumaktan alıkoyamıyorum kendimi
Çok güldüm melike çok . Kete yazan var ay çöreği var ,biri şimdi yazmış kulağına peçete sok öyle foto at jnanalimZaten onun resim falan atması vs banlanacak hakaret ediyor sürekli
Kızzz orda kim var kim yok toplarlarmış bide abooo bizde gittik men össllereemm ağlarammKazen le muneyi çağırıyorum ortalık alev alsın
Sakın girmeyin muneyi çağırdımÇok güldüm melike çok . Kete yazan var ay çöreği var ,biri şimdi yazmış kulağına peçete sok öyle foto at jnanalim