- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Hakaret dayak kovmaLaRisaCca sende taksit taksit diyosun hangi konu hemen giren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakaret dayak kovmaLaRisaCca sende taksit taksit diyosun hangi konu hemen giren
Bilmiyorum ki hangi konuydu adı neKaçma kız ben şikayeti yapıştırıyorum ama bana edilmeyen bi hakareti şikayet ettim sonra hesabım askıya alındı giremedim
Dur bakimmHakaret dayak kovma
Kız beni de deli ediyor öyleleri hayattan soğuyorum depresyona giriyorumburda bile yaş muhabbeti dönüyo neydek dün daha anlattım kız benle aynı yaşta ablaaa diyo
Ekşın veriyor sen deLaRisaCca sende taksit taksit diyosun hangi konu hemen giren
Hiç sorma . Ama ben o kıza acayip uyuz oluyorum 2011 doğumlu kızı var en fazla benden 1 2 yaş kucuktur taş çatlasa ki eminim değil ablaaa diyo sinir oluyorum ve herkesin içindeKız beni de deli ediyor öyleleri hayattan soğuyorum depresyona giriyorum
Hadi gelin kavgaya gidelim ben gidiyorum LaRisaCca yı takip edelim
bendede çıktım yazmayın gelelim sonra
Bizim sitede yazın yeni gelin taşında bana abla dedi ya nasıl dokunduysa bana sensin abla dedim kaç yaşındasın sen dedim 27 dedi ben daha 24 yaşındayım dedimKimse bişey yazmasın konuya hep birlikte bakalım ,yetisemiyom buraya yoksa
Bende diyecem dediğim günde size haber edicem sinir oluyorum çünkü bilinçli yaptığına eminimBizim sitede yazın yeni gelin taşında bana abla dedi ya nasıl dokunduysa bana sensin abla dedim kaç yaşındasın sen dedim 27 dedi ben daha 24 yaşındayım dedim
Ahahha kız konuyu silmiş zaten kesin ban sebebiHadi gelin kavgaya gidelim ben gidiyorum LaRisaCca yı takip edelim
Söyle kızBende diyecem dediğim günde size haber edicem sinir oluyorum çünkü bilinçli yaptığına eminim
Ay bakma boşver konuyu silmiş nokta koymuş aşağıda alıntılayanlar olmuş oradan okudum saçma sapan inan kiKimse bişey yazmasın konuya hep birlikte bakalım ,yetisemiyom buraya yoksa
Beni de hiç açmadı konuAy bakma boşver konuyu silmiş nokta koymuş aşağıda alıntılayanlar olmuş oradan okudum saçma sapan inan ki
Ben de artık yapmıyorum konulara gerçekten fikrini soruyorsun beğenmiyorlar o zaman sormayınBen artık bdvden hiç zevk almıyorum 2 gündür baktım ve direkt geldim hepsine de bakmadım . Millete hakaret ediyor gereksiz
Yaşını sorduk canım kaç çocuk vardıYaa ne oldu konu ben miyim kaçırdım