- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.625
- 548
Gözünden birşey de kaçmıyor adın gibi uyanıksınHe kız gördüm seni orda gel buraya aman ne değişik kadınmış hepsini okumadım da okuduklarım yetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünden birşey de kaçmıyor adın gibi uyanıksınHe kız gördüm seni orda gel buraya aman ne değişik kadınmış hepsini okumadım da okuduklarım yetti
Ben de 31 imEn kart ben miyim şimdi 32 olacam yakında
Kelebenkkkk diye bir nick kendi çapında saydırıyorKim kavga ediyor
Hangi konu bdv beni deli ediyo yeminle acaba araba kullnamayan kadın mıHe kız gördüm seni orda gel buraya aman ne değişik kadınmış hepsini okumadım da okuduklarım yetti
Hee anladım canım inşallah ilerleyen günlerde geçer içersinKonu sahibi ateş püskürüyor sövmediği kimse kalmadı çok heyecanlı
Ya zeka gelişmi için iç dediler içemiyorum gebelikte çok tiksindim
Aa hangi konu bi tane hakaret gördüm bir yerde kaçtım benHe kız gördüm seni orda gel buraya aman ne değişik kadınmış hepsini okumadım da okuduklarım yetti
Kasımda 26 oluyorum bendeBen de 31 im
Hangi ay 89 Nisan ben ama valla hissedemiyorum bu kadar kendimi kemik yaşım buBen de 31 im
Ayy kaç Kasım ben 30 KasımKasımda 26 oluyorum bende
Yok kız sayfayı yenilerken gözüme iliştiGözünden birşey de kaçmıyor adın gibi uyanıksın
Hatun taramalı tüfek gibi AllamaHee anladım canım inşallah ilerleyen günlerde geçer içersin
Kız heyecanlandım geri dur geliyorum
Kasım 30 biz çıtırlarda yokuzHangi ay 89 Nisan ben ama valla hissedemiyorum bu kadar kendimi kemik yaşım bu
Kız konu başlığı neHatun taramalı tüfek gibi Allama
5 Kasım bir akrep burcuyum canım tospiğim aynı ayna doğmuşuz ne iyiAyy kaç Kasım ben 30 Kasım
Hakaret dayak kovmaKız konu başlığı ne
He he kandırma beniYok kız sayfayı yenilerken gözüme ilişti
Kaçma kız ben şikayeti yapıştırıyorum ama bana edilmeyen bi hakareti şikayet ettim sonra hesabım askıya alındı giremedimAa hangi konu bi tane hakaret gördüm bir yerde kaçtım ben
Ben yay burcuyum özelliklerini taşıyorum evet aynı ayda canım5 Kasım bir akrep burcuyum canım tospiğim aynı ayna doğmuşuz ne iyi