Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33@renksizgokkusagi LaRisaCca @BALLI_LOKMA @Chocolita yaş radarı var efendim soruyorlar kaçla gidiyorsunuz diye
He kızYaa gör gör bir sen bir ben anladın sen onu
Evet aslında güzel birşeyAllah yardimcisi olsn valla genceck yasta 3 cocuk zordur . Ileride guzel olur ama tabi 3 te kalirsa cocklaryla kardes gbi gorunur
Maşallah canım
Anacığın bu işi biliyor . Sıraya girenler şimdi teker teker 30lara gelinBenim güzel annem hep bi kadının en güzel yılları 30 lu yaşları der
Tşk ederim bebeğim hepinize meaşallahhhMaşallah canım
Nasılsın canım geçti mi midenin yanmasıTşk ederim bebeğim hepinize meaşallahhh
Bilir yaAnacığın bu işi biliyor . Sıraya girenler şimdi teker teker 30lara gelin
İyiyim canım çıkarınca geçti üstüne kabap gömdümNasılsın canım geçti mi midenin yanması
Senin yaşın kaç kızAllah yardimcisi olsn valla genceck yasta 3 cocuk zordur . Ileride guzel olur ama tabi 3 te kalirsa cocklaryla kardes gbi gorunur
Afiyet olsun canımİyiyim canım çıkarınca geçti üstüne kabap gömdüm
Oooh şifa olsunİyiyim canım çıkarınca geçti üstüne kabap gömdüm
Teşekkürler canım kızlar bdv de kavga var da oraya bakıyorumAfiyet olsun canım
Gene noluyur ben hiç girmiyom oralaraTeşekkürler canım kızlar bdv de kavga var da oraya bakıyorum
Ohh şifalar olsun onu sevdiler demek ki geri göndermediklerine göre annesi lütfen siparişe göre gönder yemekleriİyiyim canım çıkarınca geçti üstüne kabap gömdüm
He kız gördüm seni orda gel buraya aman ne değişik kadınmış hepsini okumadım da okuduklarım yettiTeşekkürler canım kızlar bdv de kavga var da oraya bakıyorum
Kim kavga ediyorTeşekkürler canım kızlar bdv de kavga var da oraya bakıyorum
Konu sahibi ateş püskürüyor sövmediği kimse kalmadı çok heyecanlıGene noluyur ben hiç girmiyom oralara
Ya zeka gelişmi için iç dediler içemiyorum gebelikte çok tiksindimOhh şifalar olsun onu sevdiler demek ki geri göndermediklerine göre annesi lütfen siparişe göre gönder yemekleri