- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
Ben sözüm vardı hala aklımda nisanı bekleyin dedik ya28
Biz fakirler de yeşil yeşil gezek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sözüm vardı hala aklımda nisanı bekleyin dedik ya28
Biz fakirler de yeşil yeşil gezek
Tamam canım ben tek seferde oldumYok belli ben olamayacam neyse burada daha pro.meselesini acmiyim ognerinim senden müsait olunca
Kas bile kalmiyo yaslandikca . Tabi bizlik değil bu . Biz cıturukHe kız bide zaten yaşlandıkça tüyleri de dökülüyor ki insanın aman acı çekesileri gelmiştir
İlk defa kafa arkasını duydumBen hayret ettim annemde ,diyo bunlar niye kafalarının arkasına ağda yaptırdılar canım anam
Sen yaz bana canımKas bile kalmiyo yaslandikca . Tabi bizlik değil bu . Biz cıturuk
Takılıyoz kız senin güzel minnoş yüreğine kurban olsunlar .Ben sözüm vardı hala aklımda nisanı bekleyin dedik ya
Evet en çıtırımız oMelike daha çıtır çıktı
Bir gün uyanaksınız ve Aaanaaa kırmızıyıTakılıyoz kız senin güzel minnoş yüreğine kurban olsunlar .
Numaralaştınız mı kiSen yaz bana watsaptan canım evde misafir var giremiyorum buraya
Melike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis da ben bilerek demiyom okurlar diyeSen yaz bana watsaptan canım evde misafir var giremiyorum buraya
Grupta benden çıtırız yok oleyyyyyyyEvet en çıtırımız o
Evet canımNumaralaştınız mı ki
Ay ben şokBir gün uyanaksınız ve Aaanaaa kırmızıyı
Sona ben varım 28 leGrupta benden çıtırız yok oleyyyyyyy
2.sıradaSona ben varım 28 le
Grup kurmak ve davet etmek yasak canım oradan adını geçirdik birşey yapmadık kiMelike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis da ben bilerek demiyom okurlar diye
Yok kız o öyle değil hani burdan direk hadi hurra numaraları verelim direk wp da grup oluşturalım falan diye davetlere var . Yani tanımadan etmeden. Hani bi çeşit zorlamaya falan giriyo ya. Taciz gibiMelike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis da ben bilerek demiyom okurlar diye
Sonra da ben 29Sona ben varım 28 le
2.sırada