- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.625
- 548
Ben sözüm vardı hala aklımda nisanı bekleyin dedik ya28
Biz fakirler de yeşil yeşil gezek
Tamam canım ben tek seferde oldumYok belli ben olamayacamneyse burada daha pro.meselesini acmiyim ognerinim senden müsait olunca
He kız bide zaten yaşlandıkça tüyleri de dökülüyor ki insanın aman acı çekesileri gelmiştir
İlk defa kafa arkasını duydumBen hayret ettim annemde ,diyo bunlar niye kafalarının arkasına ağda yaptırdılarcanım anam
Sen yaz bana canımKas bile kalmiyo yaslandikca . Tabi bizlik değil bu . Biz cıturuk
Takılıyoz kızBen sözüm vardı hala aklımda nisanı bekleyin dedik ya
Evet en çıtırımız oMelike daha çıtır çıktı
Bir gün uyanaksınız ve Aaanaaa kırmızıyıTakılıyoz kızsenin güzel minnoş yüreğine kurban olsunlar .
Numaralaştınız mı kiSen yaz bana watsaptan canım evde misafir var giremiyorum buraya
Melike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis daSen yaz bana watsaptan canım evde misafir var giremiyorum buraya
Grupta benden çıtırız yokEvet en çıtırımız o
Evet canımNumaralaştınız mı ki
Ay ben şokBir gün uyanaksınız ve Aaanaaa kırmızıyı
Sona ben varım 28 leGrupta benden çıtırız yokoleyyyyyyy
Grup kurmak ve davet etmek yasak canım oradan adını geçirdik birşey yapmadık kiMelike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis daben bilerek demiyom okurlar diye
Yok kız o öyle değil hani burdan direk hadi hurra numaraları verelim direk wp da grup oluşturalım falan diye davetlere var . Yani tanımadan etmeden. Hani bi çeşit zorlamaya falan giriyo ya. Taciz gibiMelike neye diyon wtsp ceza veriyolarmis daben bilerek demiyom okurlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?