- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Sağolasın kuzumAma sen havaleyi yap mesai saatleri girince havale gerçekleşir olur yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın kuzumAma sen havaleyi yap mesai saatleri girince havale gerçekleşir olur yani
Ya o hülyaya niye öyle birşey yapmışlar ben anlamadım ya gayet güzel kadınAy ben seda sayan olmak isterim
Ama Ahmet Emre yaz ben gibi yanlış yazma ismiSağolasın kuzum
Bişey diyim gülmeyin ama Gül'ün ben bişey anlamadım . Bunların kendi hesaplari yok mu o adam nereden bilecek ben kadınlar kulübünden biriyimAma Ahmet Emre yaz ben gibi yanlış yazma ismi
Kız ben Ajda Pekkan a çok acıdım geçen reklamda gördüm de yazık anam ne gülebiliyor ne adam akıllı konuşabiliyorYa o hülyaya niye öyle birşey yapmışlar ben anlamadım ya gayet güzel kadın
Reytink için zaarYa o hülyaya niye öyle birşey yapmışlar ben anlamadım ya gayet güzel kadın
Darısı kaynanamaKız ben Ajda Pekkan a çok acıdım geçen reklamda gördüm de yazık anam ne gülebiliyor ne adam akıllı konuşabiliyor
Zzzzzzžzzz.Kız ben Ajda Pekkan a çok acıdım geçen reklamda gördüm de yazık anam ne gülebiliyor ne adam akıllı konuşabiliyor
Kimse olmak istemem azcık fondöten makyaj gece yatarken makyajı düzgün temizleme sabah da gözün biri biraz kara eşin de karakoç gibi derse ooo iltifata gel daha ne olsunAy ben seda sayan olmak isterim
Allah'tan denerken yanımda eşim yoktuZzzzzzžzzz.
Ajda Pekkan olmuş ağzı zzzzzz herfi uzun uzadıya çıkarma halı insanın zzzzzz yapın anlarsiniz
O da bişey mi bıyığımı alsam yeterKimse olmak istemem azcık fondöten makyaj gece yatarken makyajı düzgün temizleme sabah da gözün biri biraz kara eşin de karakoç gibi derse ooo iltifata gel daha ne olsun
Hahah onlara susturucu takmak lazımDarısı kaynanama
YetmezHahah onlara susturucu takmak lazım
Ben de tam koyföre gidecektim karar vermiştim bi duydum Bursa kırmızı olmuş uygulamaya girdim yüksek riskli bölge dedim kaldı yine ayna karşısına geçip alıcam napimmO da bişey mi bıyığımı alsam yeter
Hey gülüm heyyyy en son ne zaman kuaföre gittiğimi unuttum. Kaşım çıkmaz. Bıyığımı ben alırım ağdamı ben yaparım. Saçlarım doğal. Fönümü presimi ben yaparım . Kesimi kocam yaparBen de tam koyföre gidecektim karar vermiştim bi duydum Bursa kırmızı olmuş uygulamaya girdim yüksek riskli bölge dedim kaldı yine ayna karşısına geçip alıcam napimm
Kız şu bimde ağda bantları varya ben onunla alıyorum tabi bıyık için olanları ince oluyo onların gücü yetmiyor bacak için olanı kesip kesip bıyıklara vuruyorumBen de tam koyföre gidecektim karar vermiştim bi duydum Bursa kırmızı olmuş uygulamaya girdim yüksek riskli bölge dedim kaldı yine ayna karşısına geçip alıcam napimm
Kız şu bimde ağda bantları varya ben onunla alıyorum tabi bıyık için olanları ince oluyo onların gücü yetmiyor bacak için olanı kesip kesip bıyıklara vuruyorum
Pandemiden beri bir kez gittim hele kuaförlerin ilk kapandığı zaman kaşlarımı eşim traş aletiyle aldı vay kine vaydedim alma kalsınHey gülüm heyyyy en son ne zaman kuaföre gittiğimi unuttum. Kaşım çıkmaz. Bıyığımı ben alırım ağdamı ben yaparım. Saçlarım doğal. Fönümü presimi ben yaparım . Kesimi kocam yapar
Aboooooooo ne ettiniz eyleeePandemiden beri bir kez gittim hele kuaförlerin ilk kapandığı zaman kaşlarımı eşim traş aletiyle aldı vay kine vaydedim alma kalsın