- 23 Ocak 2016
- 33.023
- 49.402
- 598
Yok ben o bantı çekememKız şu bimde ağda bantları varya ben onunla alıyorum tabi bıyık için olanları ince oluyo onların gücü yetmiyorbacak için olanı kesip kesip bıyıklara vuruyorum
Bişey anlatayım gülüverin . Bende kuaföre pek gitmem yalan olmasın pandemiden sonra neredeyse bı kaç kere gittim , neyse geçen gittim yarım saat sürdü çıktık hemen annemle gittim . Kuaförde 2 teyze vardı ama bayağı yaşlı 70.varlarBen de tam koyföre gidecektim karar vermiştim bi duydum Bursa kırmızı olmuş uygulamaya girdim yüksek riskli bölge dedim kaldı yine ayna karşısına geçip alıcam napimm
O saç sakal traşını kendi yaptı ama harbiden güzel yaptı hatta abisi yeğeni bizimkini de kes dedilerAboooooooo ne ettiniz eyleee
Valla ben görmedimBişey anlatayım gülüverin . Bende kuaföre pek gitmem yalan olmasın pandemiden sonra neredeyse bı kaç kere gittim , neyse geçen gittim yarım saat sürdü çıktık hemen annemle gittim . Kuaförde 2 teyze vardı ama bayağı yaşlı 70.varlargerçekten ön yargıyla bakmam ama tuhafti belki siz gormussunuzdur ben bu yaşıma dek ilkkez gördüm ensesine ağda yaptıran 2 teyzeyi ense evet kafamızın arkası . Kaslar ful konturlü filan anneme beni sormuşlar kızın mi annemde evet demiş aaa ne güzel filan demişler ama anneminde 6.hissi fazladır benimde annem yanıma geldi ben kuaförün müşteri sandalyesinde ,çabuk çıkalım burdan çabuk . Bu kadınlar normal değil ben korktum birden korona oluruz filan öyle çıktık ama ben zaten işimi halletmistim . Ciddi soruyorum siz hiç ensesine sir ağda yaptıran gördünüz mü ? Bunların ikiside yaptiriyodu
Enseyi bilmem ama halam yaşı baya var bildim bileli kuaförde aldırır kaş bıyık kız halaya derler ona çekmiş olabilirim benziyor huylarım daBişey anlatayım gülüverin . Bende kuaföre pek gitmem yalan olmasın pandemiden sonra neredeyse bı kaç kere gittim , neyse geçen gittim yarım saat sürdü çıktık hemen annemle gittim . Kuaförde 2 teyze vardı ama bayağı yaşlı 70.varlargerçekten ön yargıyla bakmam ama tuhafti belki siz gormussunuzdur ben bu yaşıma dek ilkkez gördüm ensesine ağda yaptıran 2 teyzeyi ense evet kafamızın arkası . Kaslar ful konturlü filan anneme beni sormuşlar kızın mi annemde evet demiş aaa ne güzel filan demişler ama anneminde 6.hissi fazladır benimde annem yanıma geldi ben kuaförün müşteri sandalyesinde ,çabuk çıkalım burdan çabuk . Bu kadınlar normal değil ben korktum birden korona oluruz filan öyle çıktık ama ben zaten işimi halletmistim . Ciddi soruyorum siz hiç ensesine sir ağda yaptıran gördünüz mü ? Bunların ikiside yaptiriyodu
İnan bende görmedim yani normal kafamizin altı arka tarafı erkekler ense tıraşı olur ya hah bunlarda ense ağdası yaptırdılar bakmadım ama yanımda yani görüyorum aynadaValla ben görmedim
Kız bende görmedim oraya niye yaptırmışlar ayy acır yaBişey anlatayım gülüverin . Bende kuaföre pek gitmem yalan olmasın pandemiden sonra neredeyse bı kaç kere gittim , neyse geçen gittim yarım saat sürdü çıktık hemen annemle gittim . Kuaförde 2 teyze vardı ama bayağı yaşlı 70.varlargerçekten ön yargıyla bakmam ama tuhafti belki siz gormussunuzdur ben bu yaşıma dek ilkkez gördüm ensesine ağda yaptıran 2 teyzeyi ense evet kafamızın arkası . Kaslar ful konturlü filan anneme beni sormuşlar kızın mi annemde evet demiş aaa ne güzel filan demişler ama anneminde 6.hissi fazladır benimde annem yanıma geldi ben kuaförün müşteri sandalyesinde ,çabuk çıkalım burdan çabuk . Bu kadınlar normal değil ben korktum birden korona oluruz filan öyle çıktık ama ben zaten işimi halletmistim . Ciddi soruyorum siz hiç ensesine sir ağda yaptıran gördünüz mü ? Bunların ikiside yaptiriyodu
Hele halana sor ki ense ağdası hiç yaptırmış miEnseyi bilmem ama halam yaşı baya var bildim bileli kuaförde aldırır kaş bıyık kız halaya derler ona çekmiş olabilirim benziyor huylarım da
Zaten acıyan yerimiz dolu orayı da acıtamam ya amanKız bende görmedim oraya niye yaptırmışlar ayy acır ya
Ben hayret ettim annemde ,diyo bunlar niye kafalarının arkasına ağda yaptırdılarZaten acıyan yerimiz dolu orayı da acıtamam ya aman
25 kasımda 26Kıslar kaç yaşındasınızben 29
He kız bide zaten yaşlandıkça tüyleri de dökülüyor ki insanın aman acı çekesileri gelmiştirBen hayret ettim annemde ,diyo bunlar niye kafalarının arkasına ağda yaptırdılarcanım anam
Yok soramam halam biraz resmidir benimHele halana sor ki ense ağdası hiç yaptırmış mi
He bir çıtır daha var25 kasımda 26
Başka çıtır kimHe bir çıtır daha var
Canım pro olamadın mı halaBen hayret ettim annemde ,diyo bunlar niye kafalarının arkasına ağda yaptırdılarcanım anam
Ben tarif ettim ama bizim kız tospik gibi deneyim sahibi olmak istemişMinnosprenses arkadaşa yardım edermisin canım
Yok belli ben olamayacamCanım pro olamadın mı hala
KısmetBen tarif ettim ama bizim kız tospik gibi deneyim sahibi olmak istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?