- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.097
- 548
İyim bende canım bi sonraki kahve dedikodusunu kaçırma bakHadi ya hiç bakamadımsen neler yapıyorsun canim
Canım bu konuda uzman olduğumu söylesem yalan olmaz herhaldeKızlarnasılsınız ? Birşey sorucam pro olmaya çalışıyorum bütün bilgileri giriyorum ,ekrana düşen yazı . birşeyler yanlış gidiyor lütfen tekrar deneyin . Nasıl olacağım herşeyi düzgün eksiksiz yaptığıma eminim . Bu olmuş muydu sizde yani bütün kart bilgileri vs doldurdum
Ben de 31
Ekran görüntüsü atayım ben bişey anlamadım 5 kere yaptım aynı hata daha da yapmıyorum sinir oldum yaCanım bu konuda uzman olduğumu söylesem yalan olmaz herhalde6 kez havale yaptım sen nereye dolduruyorsun onu anlayamadım ama
Bankanın mobil uygulaması var mı ben oradan yapıyorum havaleleri bendeki sorun şuydu isim Ahmet emre imiş ben ali Emre diye uğraştım durdumEkran görüntüsü atayım ben bişey anlamadım 5 kere yaptım aynı hata daha da yapmıyorum sinir oldum ya
Ben azmettim başardımEkran görüntüsü atayım ben bişey anlamadım 5 kere yaptım aynı hata daha da yapmıyorum sinir oldum ya
Ben burdan yaptım direktBankanın mobil uygulaması var mı ben oradan yapıyorum havaleleri bendeki sorun şuydu isim Ahmet emre imiş ben ali Emre diye uğraştım durdum
Kaç TL cik ödüyoruzBankanın mobil uygulaması var mı ben oradan yapıyorum havaleleri bendeki sorun şuydu isim Ahmet emre imiş ben ali Emre diye uğraştım durdum
50 gaymeKaç TL cik ödüyoruz
Burdan derken nereden canımBen burdan yaptım direkt
28Kıslar kaç yaşındasınızben 29
Biz fakirler de yeşil yeşil gezekBurdan derken nereden canım
Aha buradanBurdan derken nereden canım
Yıllık mı oluyor bu50 gaymeben önceden 50 euro sanıyordum ondan olmuyordum meğerse gaymeymiş
Hepsini doldurdum derken ev adresini mi girdin alt tarafaAha buradankk den hesap güncelleme ye girdim.pro üyelik al 10 Euro diyo.orayi tıkladım paypal hesap aç dedi.actim ve hepsini doldurdum yok olmuyo
He kız aman yeşil daha güzel zaten o ne öyle kırmızı kırmızı28
Biz fakirler de yeşil yeşil gezek
Bir kerelik bi daha veemiyonYıllık mı oluyor bu
Bilmiyorum ki bir kereye mahsus galibaYıllık mı oluyor bu
Kız eyle deme gırmızı olsun 5 kaaaaağt fazla olsun derler de hanı o 5 kaaağtHe kız aman yeşil daha güzel zaten o ne öyle kırmızı kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?