- 19 Kasım 2020
- 22.013
- 48.097
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hep oyunEki Görüntüle 2814896
Hemen de reklam çıktı ağda dediydik
Sorma sorma bak şimdi var benim epilasyon aletim sen bana lazer reklamı göster cicim diyim neyse kız kaçtım ben herif aç kalacakBunlar hep oyun
Kıyamam kuzumm iyisin dimi var mı bulantı
Midem yandı kızlar ya sanırım mide asidimi tetikliyor kusturduBende oluyom
Noldu balm
Dikkat et canımMidem yandı kızlar ya sanırım mide asidimi tetikliyor kusturdu
Gelemedim.kusuruma bakmayın canlar tek günüm diye işleri halletmeye çalıştım şimdi girdim anca
Herkes kendine yaptı sen neredeydinhanı kahve
kıracıyla hanımla fink atıyordum meydanlardaHerkes kendine yaptı sen neredeydin
Tek basina biyik sevmem la sakalla birlesirse severim ama senin yaptigin hersey bende okey gozdeemmmmathena sor bakim seviyor mu sadece senin sevmen önemli değil
Caaaağnımmm bende öyle düşündüm ama ben kirli sahal severemTek basina biyik sevmem la sakalla birlesirse severim ama senin yaptigin hersey bende okey gozdeemmmm
Papatya iç o rahatlatıyoAyol genc kiz gibi adet halsizligi sancisi cekiyorum yorgandan cikamiyorum... neyseki yemek yaptim yendi etti..
Oglan hastaydi cnm ya giremddimEfenin_Annesi nerdesin gülüm ya
Çok geçmiş olsun nesi varOglan hastaydi cnm ya giremddim
Bogaxi agriyor dr. Gtrdük şeker yedim ondan oldu bi daha yemicek yasak doktor diyoÇok geçmiş olsun nesi var
UahahahhaTek basina biyik sevmem la sakalla birlesirse severim ama senin yaptigin hersey bende okey gozdeemmmm
Geçmiş olsun balım nasıl oldu pekiOglan hastaydi cnm ya giremddim