- 23 Ocak 2016
- 33.127
- 49.570
- 598
Yeşilsin ama çıtırsın naberrr 28lik28
Biz fakirler de yeşil yeşil gezek
Kız herşeyi girdim hesap no, cvc ,banka bitiş yıl.ay adres herşey doğum tarihi gün ay yılHepsini doldurdum derken ev adresini mi girdin alt tarafa
Yeşilsin ama çıtırsın naberrr 28lik
Aa nası iyimişBir kerelik bi daha veemiyon
Şiişt çaktırma kız işte fakürlüğümüzü örtmeye çalışıyorumKız eyle deme gırmızı olsun 5 kaaaaağt fazla olsun derler de hanı o 5 kaaağt
Bilmiyorum ki canım istersen adminlere sor ben böyle hiç denemedim onlar yardımcı olurlarKız herşeyi girdim hesap no, cvc ,banka bitiş yıl.ay adres herşey doğum tarihi gün ay yıl
Öyle amaaaaa meyillisin bakıyorum zenginlemeyeAa nası iyimiş
Şiişt çaktırma kız işte fakürlüğümüzü örtmeye çalışıyorum
Banka.hesabimdan nasıl yapıcam ya internet bankacılığımdanBilmiyorum ki canım istersen adminlere sor ben böyle hiç denemedim onlar yardımcı olurlar
Ay sorma ya bende de 10 kilo fazla var kendine hiç öyle şeyler deme lütfen çıtır mıyız çıtırıztüpümü görsen çıtır demezsin nabbbeeer kalın kesilmiş patates kızartması gibi hissediyom kendimi. Çıtır olmaya 5 kala çok yağ çekmiş pörsümüş
Bizim ruhumuz çıtır kızlarAy sorma ya bende de 10 kilo fazla var kendine hiç öyle şeyler deme lütfen çıtır mıyız çıtırız
Bi 10 da bende varAy sorma ya bende de 10 kilo fazla var kendine hiç öyle şeyler deme lütfen çıtır mıyız çıtırız
Aklımı çekiyorlarr dutluummmÖyle amaaaaa meyillisin bakıyorum zenginlemeye
Hiç de öyle değil azcık göbek var işte o kadarBi 10 da bende varpekey demem göbekli marul nasıl?
Ben bankanın mobil uygulaması var oradan yapıyorum havale eft kısmına gir ama şuan olmaz sanırım havale saatleri dışında kalıyor
Evet evet hüloş gibi baby faceBizim ruhumuz çıtır kızlarhüloş gibi
Peki niloşHiç de öyle değil azcık göbek var işte o kadar
İnşallah kaçırmamaya niyetliyim dutlugumİyiyiz çokoseni gördük daha iyi olduk. Allah kısmet ederse cumartesi gecesi yapmayı planlıyoruz yine bu sefer kaçırma
Ama sen havaleyi yap mesai saatleri girince havale gerçekleşir olur yani
Elimden geleni yapicimİyim bende canım bi sonraki kahve dedikodusunu kaçırma bak
Ay ben seda sayan olmak isterimEvet evet hüloş gibi baby face
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?