- 16 Aralık 2019
- 20.504
- 1
- 82.133
- 598
- 32
Aah canım ya rabbim şifa versinBogaxi agriyor dr. Gtrdük şeker yedim ondan oldu bi daha yemicek yasak doktor diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aah canım ya rabbim şifa versinBogaxi agriyor dr. Gtrdük şeker yedim ondan oldu bi daha yemicek yasak doktor diyo
Ah canim yaaaBogaxi agriyor dr. Gtrdük şeker yedim ondan oldu bi daha yemicek yasak doktor diyo
Simdi biraz daha iyi kuzum cok saol teyzesiGeçmiş olsun balım nasıl oldu peki
Amin kuzum cok saol simdi biraz dqha iyi zeynep ve nisaya da ilac ver anne diyoAah canım ya rabbim şifa versin
Çok şükür canımAmin kuzum cok saol simdi biraz dqha iyi zeynep ve nisaya da ilac ver anne diyo
Dikkat edin canım havalardan hasta oluyoruzSimdi biraz daha iyi kuzum cok saol teyzesi
Saol kuzum bnm aynn oyle yaBen de diom sohbet var balli yok neden
Kiyamam sana soz konusu evlat olunca akan sular duruyor.
Ben cok iyi bilirim kizim hastalandiginda 2 gunde 4 kilo verirdim
Ahhh ne cefalar anca analar bilir..
Allah sifa versin bir an once insallah Efenin_Annesi
Geçmiş olsun canım benimSaol kuzum bnm aynn oyle ya
Bildirimleri çok geç gördüm ya annemdeyim şimdi zaman hızlı geçiyor nasılsınız kizlar
İyiyiz chocum sen nasılsınBildirimleri çok geç gördüm ya annemdeyim şimdi zaman hızlı geçiyor nasılsınız kizlar
Ben bunu kaçırmışım bir ara yine yapalımEfenin_Annesi Chocolita @H M @Asiye_ @LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses @Annanya aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
Bende iyiyim minnoş değişiklik oldu işte yer değiştirdim bu akşamda burdayım yarın eve dönüyorumİyiyiz chocum sen nasılsın
Evet canım hafta sonu yapalım birkaç kişi eksik kaldıkBen bunu kaçırmışım bir ara yine yapalım
Oo çokom tam senlik bi konu vardı hani malumm senin değerler yüksek çıkmıştı yaBen bunu kaçırmışım bir ara yine yapalım
Hadi ya hiç bakamadım sen neler yapıyorsun canimOo çokom tam senlik bi konu vardı hani malumm senin değerler yüksek çıkmıştı ya
İyiyiz çoko seni gördük daha iyi olduk. Allah kısmet ederse cumartesi gecesi yapmayı planlıyoruz yine bu sefer kaçırmaBildirimleri çok geç gördüm ya annemdeyim şimdi zaman hızlı geçiyor nasılsınız kizlar
Minnosprenses arkadaşa yardım edermisin canımKızlar nasılsınız ? Birşey sorucam pro olmaya çalışıyorum bütün bilgileri giriyorum ,ekrana düşen yazı . birşeyler yanlış gidiyor lütfen tekrar deneyin . Nasıl olacağım herşeyi düzgün eksiksiz yaptığıma eminim . Bu olmuş muydu sizde yani bütün kart bilgileri vs doldurdum