- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
Büronun en şık fincanıAyyy fincana öldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büronun en şık fincanıAyyy fincana öldüm
Huahahahah nekka yagusuklu bi heruf abowww zabahlar olmasin nihahahahyEki Görüntüle 2814809 yanına geliyooooooğm
Ne güzel dudakların var kız maşallah ruj sür hemenEki Görüntüle 2814800
Uzaniom sen nirdasin
Hic canim cekmedi ki hıhafiyet olsun sekercigimmmBen de ne yiyorum bak ne yiyorum Eki Görüntüle 2814811 diyeti
Vay be fincana bak biz fakir biz ezikKahve mi aldım geldimmmm Eki Görüntüle 2814807
teşekkür ederim çiçeğimHic canim cekmedi ki hıhafiyet olsun sekercigimmm
Ayyy mutlu oldum bak simdiNe güzel dudakların var kız maşallah ruj sür hemen
Göm gitsinnn şifa olsunOoo muthis valla afiyet olsun
Sunuma bak
D u t gozdem reglim az bisi cikolata koyacam bende boyle yanina kahvemin amann diyet 1 gun beklesin napim
Ben de sana neydi o kılıkkk kızAyyy fincana öldüm
Tatlı candır gerisi heyecandır gömmmBen de ne yiyorum bak ne yiyorum Eki Görüntüle 2814811 diyeti
yok kız vallah bende fakir iş yerinin fincanı sizler içinVay be fincana bak biz fakir biz ezik
Afiyet olsun canım
Açılın leeeyn bilo aganız geldiHuahahahah nekka yagusuklu bi heruf abowww zabahlar olmasin nihahahahy
yedim vallah bu gün gitti diyetGöm gitsinnn şifa olsun
Ben de sana neydi o kılıkkk kız
Tatlı candır gerisi heyecandır gömmm
gözlerimi kapatıyım mıAçılın leeeyn bilo aganız geldi
Gözel avrat görünce dayanamıyomGöm gitsinnn şifa olsun
Ben de sana neydi o kılıkkk kız
Tatlı candır gerisi heyecandır gömmm
Afiyet olsun canım
Kahve mi aldım geldimmmm Eki Görüntüle 2814807
Eki Görüntüle 2814816
Hepimize afiyet olsun... kızlar o ney yaa baklavalar kurabiyeler çikilatalat
Owww afiyet olsun kızlaarrrO degil de , kahveyi cekerken on kameranin acik olmasi ve benim sebelek gibi bakmam ay ahahahEki Görüntüle 2814817
afiyet olsun cağnımmmmmmmmmO degil de , kahveyi cekerken on kameranin acik olmasi ve benim sebelek gibi bakmam ay ahahahEki Görüntüle 2814817
Gelll götürrrAfiyet olsun canım
Fincanın yanındaki şu şekerlemeleri alsam ben
Benim yağuşukluluğuma heyecanlandın senO degil de , kahveyi cekerken on kameranin acik olmasi ve benim sebelek gibi bakmam ay ahahahEki Görüntüle 2814817