- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orta sekerlı turk kahvesı alayımherkese yaparız kahvemizi
İnşallah gülüm bugün annemdeyim az işler var da inşallah gelicem@BALLI_LOKMA @Chocolita H M @Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
ah o diş ağrısı ne zor ağrı kesici iyi gelirOkuldan eve geldik oglum esikten adim atar atmaz basim agriyo diye sizlanmaya basladi. Ben dislerinin cikmasina bagliyorum ust on disleri bayadir cikmiodu damagi kabarmisti baktim biri uc vermis digeri de sanirim cikarken zorluyor agliyor suan calpol verdim
Geçmiş olsun canım ama calpol pek etkili değil ya parol daha iyi geliyo diş ağrısınaOkuldan eve geldik oglum esikten adim atar atmaz basim agriyo diye sizlanmaya basladi. Ben dislerinin cikmasina bagliyorum ust on disleri bayadir cikmiodu damagi kabarmisti baktim biri uc vermis digeri de sanirim cikarken zorluyor agliyor suan calpol verdim
Bugün bende varım@BALLI_LOKMA @Chocolita H M @Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
Nerelerdesin canım hiç sesin çıkmadıBugün bende varım
Hepinize merhaba . Canım minnosum bugün fazla çalıştığımdan tatil gunlerimden biri ve uyanır uyanmaz ilk işim dışarıya çıkmak oldu yürüyüş yapmak için hemde alışveriş malum çalışan kadınım evliyim hem yürüyüş hem alışveriş zaman olmayınca saat 10bucuk gibi çıktım biraz önce geldim eve ,çamaşırları makineye aticam bugün dinlenmem lazım kafam oldu bidon size bol bol yazmaya calisicam inşallah evdeki işleri halledincedeNerelerdesin canım hiç sesin çıkmadı
Bekliyoruz saat 3 teHepinize merhaba . Canım minnosum bugün fazla çalıştığımdan tatil gunlerimden biri ve uyanır uyanmaz ilk işim dışarıya çıkmak oldu yürüyüş yapmak için hemde alışveriş malum çalışan kadınım evliyim hem yürüyüş hem alışveriş zaman olmayınca saat 10bucuk gibi çıktım biraz önce geldim eve ,çamaşırları makineye aticam bugün dinlenmem lazım kafam oldu bidon size bol bol yazmaya calisicam inşallah evdeki işleri halledincede
Saat tutmadı ama içiyorum şuan
Olsun niloş afiyet olsunSaat tutmadı ama içiyorum şuan
Sağol canımmmOlsun niloş afiyet olsun
Afiyet olsun canımSaat tutmadı ama içiyorum şuan
Sağol canımAfiyet olsun canım
2.yi içiyorum ee hadiKahveleri pişirelim kızlarrr
Kız 3te dediniz yaSağol canım
2.yi içiyorum ee hadi
Ay şimdimi yani@BALLI_LOKMA @Chocolita H M @Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
Pişirelim haydinKahveleri pişirelim kızlarrr