- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
teşekkür ederim canımmmm sanada afiyet olsunOwww afiyet olsun kızlaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımmmm sanada afiyet olsunOwww afiyet olsun kızlaarrr
Aman herifi ne beklicen kendine sürAyyy mutlu oldum bak simdi
Aksam herif gelirken sureyim bari
Kargom geldi şimdi tulum almıştım giyerim bahardateşekkür ederim canımmmm sanada afiyet olsun
güle güle kullan canımKargom geldi şimdi tulum almıştım giyerim baharda
He ya agam elim ayagima dolanirBenim yağuşukluluğuma heyecanlandın sen
Sağol bebişim kız ciğerimi kavurdun ya o profil iletinle gözlerim doldugüle güle kullan canım
Gel dedikodu yapakgözlerimi kapatıyım mı
bende adliyede ağladım çok üzüldüm hallerine hani kendi durumum çok farklı olsa ben alırım çocuklarıSağol bebişim kız ciğerimi kavurdun ya o profil iletinle gözlerim doldu
dün gece ki gibiyse olurGel dedikodu yapak
ne gördü ki acep telefonDutluk bak telefon bile kendini birakti yawrum sarji indi birdenbire ekran karardi ömrümde görmemişem boylesini deyo
Seversiiiiindün gece ki gibiyse olur
afiyet olsun bu seferlik böyle olsunBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823
Ooog gom gom bacim ben de cikileta yiyiverdim napemBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823
ımmmmmmmmmm bayılırımSeversiiiiin
afiyet olsun güzelimEki Görüntüle 2814825
Afiyet olsun bebekler
Oluuuur zaten ille de dün gece gibi olsundün gece ki gibiyse olur
Tabi nerde görecen benden bi tane var gözün gönlün açılsın gel baham aganın yanınaDutluk bak telefon bile kendini birakti yawrum sarji indi birdenbire ekran karardi ömrümde görmemişem boylesini deyo
Ayy Rabbim uzak tutsun dağlara taşlara kızzzbende adliyede ağladım çok üzüldüm hallerine hani kendi durumum çok farklı olsa ben alırım çocukları
Ben göbeklenirken siz manken gibi olcaksınız he? İştahınız açılsın işşallaBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823