- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
olmazsa ben olmamOluuuur zaten ille de dün gece gibi olsun
Tabi nerde görecen benden bi tane var gözün gönlün açılsın gel baham aganın yanına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazsa ben olmamOluuuur zaten ille de dün gece gibi olsun
Tabi nerde görecen benden bi tane var gözün gönlün açılsın gel baham aganın yanına
ahahahhah kız sus öyle demeAyy Rabbim uzak tutsun dağlara taşlara kızzz
Ben göbeklenirken siz manken gibi olcaksınız he? İştahınız açılsın işşalla
Afiyet olsun bebişimEki Görüntüle 2814825
Afiyet olsun bebekler
Dedimahahahhah kız sus öyle deme
Afiyet olsunnn pembikkEki Görüntüle 2814825
Afiyet olsun bebekler
gelin olucam tama ben
Ama senin kaynanan şişkogelin olucam tama ben
afiyet olsun canımmm
Afiyet olsun canımmm
Mis gibi aga gordu heruf gordu kiz hii yoksa sen gormedin mine gördü ki acep telefon
afiyet olsun güzelim
Afiyet olsun bebişim
Aslında çok isim var nohut yapacağım pilav vs.. ama sizle kahve içeyim dedim öpüyorum sizi kahve molası bittiAfiyet olsunnn pembikk
ama bana laf söylüyo baksana nişanda şişkoydun dediAma senin kaynanan şişko
Düğünden sonra dedikodu zayıflatır senigelin olucam tama ben
Afiyet olsunn
kolay gelsin canımmAslında çok isim var nohut yapacağım pilav vs.. ama sizle kahve içeyim dedim öpüyorum sizi kahve molası bitti
Sağolun güzel hanımlar
Afiyet olsun
Keser döndü sap döndü gün geldi hesap döndü diceksinama bana laf söylüyo baksana nişanda şişkoydun dedi
Ellerine sağlık canım benimAslında çok isim var nohut yapacağım pilav vs.. ama sizle kahve içeyim dedim öpüyorum sizi kahve molası bitti
Sağolun güzel hanımlar
Benim gibi aga görmeyende herif gördüm demesinMis gibi aga gordu heruf gordu kiz hii yoksa sen gormedin mi
kahkaha attım büroda kahve burnumdan çıktıDüğünden sonra dedikodu zayıflatır seni
Afiyet olsunn