- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Ahshshxbxb kim kiz obir de bir güzel sohbet ettim misss gbi ohhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahshshxbxb kim kiz obir de bir güzel sohbet ettim misss gbi ohhhh
Gece dedikodusuhangi dedikodu
yoh bacım yaramadı yaramadı kafalar bır mılyonAah gülüm aaah bize bahar havası yaramadı
sus kız duyacaklarGece dedikodusu
bugun kahve keyfi yapalım. o zaman ben orta sekerlı turk kahvesı alayımDun kimsenin akli basinda degildi gulum yaa aksam kahve keyifi yapacakmisiz onu da unutmusuz
Hep beraber bi saat belirliyelim bakalim ben ictim la kahvemibugun kahve keyfi yapalım. o zaman ben orta sekerlı turk kahvesı alayım
PUAHAHAHAHGece dedikodusu
gunduz olmasin bugun kıracılarla işlerim var..Hep beraber bi saat belirliyelim bakalim ben ictim la kahvemi
Ooooh afiyet olsunSağır sultan bile duyduEki Görüntüle 2814654
affıyet olsunSağır sultan bile duyduEki Görüntüle 2814654
bende az önce içtim ama afiyet olsun saat belirleyin öyle yapalımSağır sultan bile duyduEki Görüntüle 2814654
Ooooh afiyet olsun
affıyet olsun
Aynen diğer kızları da etiketleyin onlar da gelsinlerbende az önce içtim ama afiyet olsun saat belirleyin öyle yapalım
aynen benide arada etiketleyin bildirim gelince hiç girmiyorum bu sayfayaAynen diğer kızları da etiketleyin onlar da gelsinler
Saat belirleyelim 15 uygun mudur?Aynen diğer kızları da etiketleyin onlar da gelsinler
bana uyarSaat belirleyelim 15 uygun mudur?
Bana uyar akşam çok giremiyom ben öğleden sonra olsunSaat belirleyelim 15 uygun mudur?
Ben de Allah izin verirse burda olurumbana uyar
aynen akşam bende çok müsait olamıyorum bir rahat bırakmıyorlarBana uyar akşam çok giremiyom ben öğleden sonra olsun