- 16 Aralık 2019
- 20.494
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Dedikodu varken burayı napasıaynen akşam bende çok müsait olamıyorum bir rahat bırakmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedikodu varken burayı napasıaynen akşam bende çok müsait olamıyorum bir rahat bırakmıyorlar
ahaahah değil mi ne yapayım dedikodu varken burayı seni gidi seniDedikodu varken burayı napası
Puahahahahahahah ay iseyecem gulmektenDedikodu varken burayı napası
allahın izniyle burada olacağımEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
evli olsam adımı çıkarır bu dutPuahahahahahahah ay iseyecem gulmekten
Hihohihoho hele bi evlen yandin yandin bizim dilimize dusecen hem ne dusecenkiyamam yaaevli olsam adımı çıkarır bu dut
ahahahahha olacaklar gözümün önünden geçiyorHihohihoho hele bi evlen yandin yandin bizim dilimize dusecen hem ne dusecenkiyamam yaa
Burada olacağımEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
tamam kızlar kıracımla sozlesme yaoarken katılırızEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
He ya ona da kahve yaparsintamam kızlar kıracımla sozlesme yaoarken katılırız
get öte işe burayı kirletmePuahahahahahahah ay iseyecem gulmekten
hele bi o gün gelsin görüşücüyüzevli olsam adımı çıkarır bu dut
cevizli tarcinli kek -Adel- Niloyatospikk Chocolita HALLEYS EvvaEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
ben evlendiğimde söylemesem miget öte işe burayı kirletme
hele bi o gün gelsin görüşücüyüz
Aa nereye lesile ne demekkiNeyse kızlar ben kaçam bugün leslie günü öptüm sizi
Spor canım evde yapıyorAa nereye lesile ne demekki
az yesın usak tutsun kendıne. ben nıye yapayım o yapsın banaHe ya ona da kahve yaparsin