- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
HaaAA bence deYok canım hepsi kesin derini izledi unuttular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaaAA bence deYok canım hepsi kesin derini izledi unuttular
Alerji mi oldunLa yok bana bulasmayin vallah ben bugun cok is yaptim disari ciktim bu havada beyin nöronlarim havaya ucustu atmosfere karisti falan sonra oglanin dersi kizin projesi derken bi tarafim yaniyo kasiniyo kokulu tuvalet kagidindan ahahahah
Gunaydin kuzum;Alerji mi oldun
Günaydın canımmmGunaydin kuzum;
Sanirim oyle oldum
Yok yeni adet iste deneyeyim dedimGünaydın canımmm
Daha önce kullanmadı mı kokulu peçete
En sevmedigim de oranin kasinmasizararını görüyorsan canım kullanma bende sevmiyorum tuvalet kağıdı hele hiç sevmiyorum
haklısın insan evladı tatmin olmuyor gerçktenEn sevmedigim de oranin kasinmasi
Bi ara bi mantara yakalndim hayatimda yakalanmamisimdir
Yemek pisirirken bile kasiniyordum.
Allahta doktor iyi cikti bi ilacla kesildi sukur.
Hani bazen diyorlar ya kusum,
Yok oranin rengini nasil acariz, yok sekli bozuk vs
Ulen saglikli olsun yeter. Yemin ediyorum tek onemli husus sagligi. Saglik olmayinca eski haline donsun diye fellik fellik doktor geziyor insan..
Gunaydin canimgunaydın canlar
Hulya avsarin surati yoktu aksnznxb buna bayildimGünaydınlarr kız ben neler kaçırmışım kahve yi unuttuk evet çünkü cumartesine sözleştik hem de ballı da yoktu. Hem derin de kayıptı bi de öteki dizide hülya avşarın suratı yoktu hem bi de benim herif sen napin öyle tlf da fellik fellik deyince şeeey ettim
Ben güzel bi kahvaltı yaptım evi süpürecem çamaşır toplayacam bulaşık makinesi boşaltacam sonra içerim ara öğün niyetineKayfe yapiom kayfe ac karnina turk kahvesi D u t o gobek minnosun dugunune kadar gidecekkk
Ay o kadar sinir oldum ki diziye odaklanamadım onun dışındaki herkes normaldiHulya avsarin surati yoktu aksnznxb buna bayildim
Hulya ve egosu. Bi kirisiklik sarkiklik esek seyi gibilik gorurse canina okurdi settekilerinAy o kadar sinir oldum ki diziye odaklanamadım onun dışındaki herkes normaldi
Ohhh afiyet olsunBen güzel bi kahvaltı yaptım evi süpürecem çamaşır toplayacam bulaşık makinesi boşaltacam sonra içerim ara öğün niyetine
Tt olduktan sonra görmüş hepsine "bencede "diye cevap vermiş salak sanki görmedi düne kadarHulya ve egosu. Bi kirisiklik sarkiklik esek seyi gibilik gorurse canina okurdi settekilerin