Fake konuları savarlar topiği :)

Evitax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
1.548
2
Evet arkadaşlar az önceki ve daha önceki ve daha daha önceki fake konularımızda çok eğlendik güldük mutlu olduk.Arkadaşlıklar kurduk hatta E haliyle kapanıyor konular kalıyoruz öyle bizde.

Bir arkadaş biri bir konu açsında kapatırlar bunu demişti.Ondan aldığım ilhamla bu konuyu açıyorum.İçeriği sohbet muhabet olsun.Kapanan fake konuların ardından hevesimiz kursağımızda kalmasın.Beklerim benim gibi düşünen herkezi..

VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun EVitax ama oraya toplanan 60 kişinin yarısı şuraya gelip yazmaz

Yazarsada ben bişey bilmiyorum bak görr

Cecenn
Keşke konu kapanmadan önce aklıma gelip açsaydımda link verseydim.Neyse zamanla güzel bir sohbet ortamı oluşur umarım..Bu forumda tanıdıklarımın çoğunu böyle konularda yaptığım yorumlardan dolayı tanıyorum

Geyik sohbetine atarlar bu konuyu yanlış yere açmışsın hayırlı olsun bu arada

Hayırlı olsun EVitax ama oraya toplanan 60 kişinin yarısı şuraya gelip yazmaz

Yazarsada ben bişey bilmiyorum bak görr

Tabiki..60kişini hepsi oradada konuşmuyorduki çoğu kuru kalablıktı.Buraya okadar kişi gelmesinde zaten ortada bir hedef olmadıgında birbirimzi yeriz..Açtık bir kere zamanla görür ve gelirler illaki ben az önceki fake konuyu farkettiğimdede 6.sayfadaydı sürekli online foruma bakmama ramen kaale almam için uzun bir süre geçmesi gerekti yani e normal kuşumm

meraba az önce konuya cevap yazıyodum üzgünüz kapattık diye bi yazı hevesim gursamda kaldı acep hatun olduğunu idda eden şahısa özeldenmi yağdırsam

meraba az önce konuya cevap yazıyodum üzgünüz kapattık diye bi yazı hevesim gursamda kaldı acep hatun olduğunu idda eden şahısa özeldenmi yağdırsam

Evet kapanınca üzülüyoruz melesef bende oyüzden açtım burayı.AmA BENDEN SONRA BİR ARKADAŞ DAHA AÇMIŞ HEVESİMİ KAÇIRDILAR. yoktur yazsanızda online değildi zaten hiç zannemtiyorumda birdaha açıcagını..

Ya şu şair aşık konusunu bulamadım çok fena meraktayım. Link verir misiniz? Sen mi farkettin yalnızca??

Ya şu şair aşık konusunu bulamadım çok fena meraktayım. Link verir misiniz? Sen mi farkettin yalnızca??

Evet hatta az önceki fake konuda bir arkadaş aıdmı vererek kendiside söylemiş Evitax gelene kadar anlamamıştım fake oldugunu diye.Ben söyleyince herkez tamam tamam fake bu falan dediLink veremem çünkü bilmiyorum neredeydi hatırlamıyorum bile.

İşte ben de oradan yola çıkarak meraka düştüm,tüh yaa

İşte ben de oradan yola çıkarak meraka düştüm,tüh yaa

Yok şaire aşık olmuş şairin imzasını almaya gitmiş.yok ona gözlerine bakmış hırkasını vermişmiş.sonra demiş gel seninle bir çay içelim falan filan fake oldugu çok belliydiBizim iyi niyetli aşık kızlarda kimkim diye sarmıştı sayfayı tutarsızlıklar falan varmı cok cümlelerinde yalan söylediği çok belliydi yani

şair aşkı fakemiymiş gerçi belliydi ya film gibi yazmış kız

Ben konuyu gördüğümde 10 safya kadar ilerlemişti sanırım belkide daha fazla hatırlamıyorum.Herkez kimkim diye fikir yürütüyordu.Ya söyledikleri çok tutarsızdı.Komikti ben fikirlerimi yazar yazmaz forsu 0landı ve herkez hak verdi bana böylelikle topik boşaldı konusu dibe vurdu

Bende ilk açıldığı zaman okumuştum kim olduğunu soruyordu kızlar devamını okumadım bile.
Yanlız kızdan iyi yazar olurmuş çok akıcı bir dili var
Buarada hayırlı olsun topiciğin güzel bir konu olmuş

Belli ediyorlar kendileri tutarsız cümleler kurarak.Ben buraya üye olalı az oldu buna ramen şimdiden 3-4 fake konu gördüm..
Teşekkür ederim o konu kapanınca bende böyle bir topik açıyım burada sohbet muhabet ederiz dedim.
Ama ben konuyu açtıktan bir süre sonra başka biride aynı konuyu açtı..Malesef sobhbet ortamı oluşamadı

Bu sitede daha ne fake konular görücez :86::86: sohbet edicek konu çok çıkar bize,biz konuştukçada gören gelir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…