Bu sitede daha ne fake konular görücez :86::86: sohbet edicek konu çok çıkar bize,biz konuştukçada gören gelir elbet
Doğru söylüyorsun..Bilmiyorum dün geceki çok yaratıcıydı..Sevdiğim bir ablamın yorumu vardı(flocke) abilerin böyle tek başına yapmıyor bunu diye yanına birilerinide daha al destek olarak birdahki sefere diye..İnsanlr bir süre sonra eğlenmeye başlıyor..
Saolsunlar güldürüyorlar bizi,eğlenecek şey çıkıyor..
Ama bazıları gerçekten çok inandırıcı oluyo bir yığın insan oturup üzülüyor yazılanlara
evitax konun hayırlı uğurlu olsun,bir de fake'lerden best of yaparsan süper olur valla...gelmiş geçmiş en iyi fake'ler gibilerinden...
Bu topic süper olmuşAbone oldum
başlık altında toplarsın sen de....ayrıca şair olayı o kadar bayıktı ki,cevap yazma gereği bile duymamıştım...fake'lik her tarafından akıyordu yaaa....Hoşgeldin ablacım.teşekkür ederim maksat makara muhabet olsun işte..Düşündümde kitliya konular yasaktır belki dedim hiç ellemiyim.Fake konuların linklerini eklicektim topiğe
Hoşgeldin ablacım.teşekkür ederim maksat makara muhabet olsun işte..Düşündümde kitliya konular yasaktır belki dedim hiç ellemiyim.Fake konuların linklerini eklicektim topiğe
Canım sanki bir konuda başka bir konunun linkini vermek yasaktı. Tam bilemiyorum. Benide bir keresinde bir başka üye uyarmıştı. Aman ceza almayasın. Link koymadan önce bir danış pek sevgili adminlerimize:18:
Tek ben mi geldim:))
Yanlız değilim sanırsam:)
Ben de geldiim