Fake konuları savarlar topiği :)

Bu sitede daha ne fake konular görücez :86::86: sohbet edicek konu çok çıkar bize,biz konuştukçada gören gelir elbet

Doğru söylüyorsun..Bilmiyorum dün geceki çok yaratıcıydı..Sevdiğim bir ablamın yorumu vardı(flocke) abilerin böyle tek başına yapmıyor bunu diye yanına birilerinide daha al destek olarak birdahki sefere diye..İnsanlr bir süre sonra eğlenmeye başlıyor..:KK1::KK1:

Doğru söylüyorsun..Bilmiyorum dün geceki çok yaratıcıydı..Sevdiğim bir ablamın yorumu vardı(flocke) abilerin böyle tek başına yapmıyor bunu diye yanına birilerinide daha al destek olarak birdahki sefere diye..İnsanlr bir süre sonra eğlenmeye başlıyor..:KK1::KK1:

Saolsunlar güldürüyorlar bizi,eğlenecek şey çıkıyor..
Ama bazıları gerçekten çok inandırıcı oluyo bir yığın insan oturup üzülüyor yazılanlara

Saolsunlar güldürüyorlar bizi,eğlenecek şey çıkıyor..
Ama bazıları gerçekten çok inandırıcı oluyo bir yığın insan oturup üzülüyor yazılanlara

Evet öyle..Bazen insanlar aşırı duygusal düşünebiliyor ozamanda mantıktan uzaklaşıyorlar .Tabi bunların hepsi iyi niyetle oluyor ama işte dikkat etmek lazım biraz kullandığı kelimelere çünkü tutarsız oluyor.şimdide var bir konu bu fake değil sanırsam ama olabilirde:KK1:hep aynı cümleleri kuruyor çünkü:KK1:

evitax konun hayırlı uğurlu olsun,bir de fake'lerden best of yaparsan süper olur valla...gelmiş geçmiş en iyi fake'ler gibilerinden...:KK9:

evitax konun hayırlı uğurlu olsun,bir de fake'lerden best of yaparsan süper olur valla...gelmiş geçmiş en iyi fake'ler gibilerinden...:KK9:

Hoşgeldin ablacım.teşekkür ederim maksat makara muhabet olsun işte..Düşündümde kitliya konular yasaktır belki dedim hiç ellemiyim.:KK1:Fake konuların linklerini eklicektim topiğe

Hoşgeldin ablacım.teşekkür ederim maksat makara muhabet olsun işte..Düşündümde kitliya konular yasaktır belki dedim hiç ellemiyim.:KK1:Fake konuların linklerini eklicektim topiğe
başlık altında toplarsın sen de....ayrıca şair olayı o kadar bayıktı ki,cevap yazma gereği bile duymamıştım...fake'lik her tarafından akıyordu yaaa....

Canım sanki bir konuda başka bir konunun linkini vermek yasaktı. Tam bilemiyorum. Benide bir keresinde bir başka üye uyarmıştı. Aman ceza almayasın. Link koymadan önce bir danış pek sevgili adminlerimize:18: :KK52:

bende burdayım artık :) iyi olmuş burası. aboneyim abone bileklerim cebimde sus konuşma geveze falan bişey vardı öyle:118:

Canım sanki bir konuda başka bir konunun linkini vermek yasaktı. Tam bilemiyorum. Benide bir keresinde bir başka üye uyarmıştı. Aman ceza almayasın. Link koymadan önce bir danış pek sevgili adminlerimize:18: :KK52:

Bakalım bir ara sorarım makrat olur gerçekten:KK1:

Evet arkadaşlar link veremiyorum (yasakmış sanırım) ama bir fake konumuz daha saat 8bucuk itibarı ile kükremiş durumda..

Konuya yazamazsak ilgili arkadaşları bekliyorum:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Yanlız değilim sanırsam:)

Sen gelerek online forumdan topiği geçirdin birde benim yaptığım anons vardı 2 oldu.Konunun farkedilmesi için haaa huuu yapamadığımdan eğlenceli paylaşımların geçebiliceği bir konu boş kalıyor:KK1: Bak bu yazdığıml a 1 kez daha geçicek

X