Fake konu mu ? Bir tanede ben yazayım .
BİR DERDİM VAR KIZLAR YARDIM LÜTFEN
Slm kızlar bugün üye oldum ama uzun zamandır burada paylaşılanları takip ediyorum.Hiç buraya konu açacağım aklıma gelmemişti.Konuya geçeyim.
Bir sevgilim vardı kendisini çok seviyordum İsmi Tankut.Ayrıldık başka biriyle beraber oldu .Unutmaya çalıştım olmadı bende başka biriyle olmaya başladım ismi Gıyasettin.Sonra bir yıl sonra bana tekrar dönmek istedi Tankut.Bende istiyordum sonra biz tekrar birleştik Tankutla.5 ay sonra diğer sevgilisiyle hala beraber olduğunu öğrendim.Tekrar ayrıldık.Gıyasettine gittim bende.O da beni affetti.Sonra Gıyasettin bu yaptığımı gururuna yediremeyince başka bir kız bulmuş adı Şaziye.Düşünebiliyor musunuz beni o çok seven adam beni aldattı.Bende intikam alcam ya benden hoşlanan bir çocuk vardı adı İmdat,onla çıkmaya başladım.İmdat imdadıma yetişti anlayacağınız.Aradan 5 ay geçtikten sonra biz beraber olduk.Onunla mutluydum.Bir süre daha geçtikten sonra herşey değişmeye başladı.Kavga ettik kavga ettiğimiz gece Kafa dağıtmak için bir bara gittim.O gece birisiyle tanıştım ismi Baybars.(birleşik ismi bars değil) Sabaha kadar eğlendik çok ince düşünceli bir adamdı.Beni eve bırakmak istedi kabul ettim.Ne olduysa o zaman oldu işte.Eve geldiğimizde kibarlık olsun diye kahve içmeye davet ettim.O da kabul etti.Kahveleri içerken olan oldu.Nasıl oldu bilmiyorum bz beraber olduk,birdaha onu görmedim.Sonra aradan 3 gün geçince İmdat hatalı olduğunu kabul ederek barıştık.Ama onunla devam etmek istemiyordum artık.Tekrar ondan ayrıldım.Artık eskisi gibi olmayacaktım.Evlenip evimin kadını olmak istiyordum.İnternetten tanıştığım bir adam vardı çok iyi biriydi.Evlenmek istiyordu ve ona bir şans verip teklifini kabul ettim.Evlendik çok mutluydum.Evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Doktor 2 aylık hamile olduğumu söyledi .Bu çocuk kimin olabilir kafayı yicem.Lütfen yardım edinnn

Telden yazıyom eksik yerler olabilir