- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
5 gün cooook uzun bi sure tanimistir erkegini
Hadi uydur bişeyler çok zevklidi miii
ayyy cidden ama tıpa tıp boyle konu ve yorumlar var ya
bir de ben mı yazsam ne
öncelikla ferihanın ve bihterin tekrarlarını izlemekten vazgeç sonra da üni sınavına odaklanMerhaba Ablalarım
Ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır güzel yorumlarınızı takip ediyorum
öncelikle söölim fake değilim yaanii ve geyike çevirmeyın
yargılamayın da benı lütfen sadece akıl verın ablalarım
kısaca konuya gelim
Ben 25 yaşındayım. çok fena aşık oldum.
nooolur bana yardım edin ablalarım
günlerdir ağlamaktan gözlerim şiş
Hoşlandığım bir çocuk vardı benim otobüse binerken hep görüyodum onu
bana öyle bakıyordu ki dana gıbı de gozlerı vardı
ben de ona bakacam diye kaç defa yere kapaklandım
cüzdanımdaki bozuk paraları yere düşürdüm şangır şungur kaç kere
yarısını topladım yarısıda kanalizasyon kapaklarının içinde kaldı :'(
hatta bi kere ona bakacam diye tanımadıgım yaşlı bı teyzeye carptım
bana önüne baksana andavallı dedi ve onun yüzünden teyzeden dayak yedim
gelıp kurtarmadı bile .Ama bılıyom utanmıştır yani
bunla baya gunlerce bakıştık.
neyse sonra dün ne göriyim bu meğer bızım okuldan baska bı kızla cıkıyomuş
şimdi lütfen bana akıl verin ablalarım.
kaç gundur yüzüme ne bulursam sürüyorum
istiyorum ki ona öyle güzel gözükeyım kı bana asık olsun pişman olsun o kızı şutlasın ve bana gelsın
napmalıyım ablalarım nasıl güzel olmalıyım ?? lütfen bana akıl verin
kaç gundur annemın dizlerine çöküp '' anne ben ölüyorum yardım et !! ölüyorumm anlasanaaa '' diye böğüre böğüre ağlıyorum
155i arayip sikayet ettim birkac dkk icinde kapi caldi actim kapiyi sonra beni goturduler bir sey anlamadim ben bu isten ustelik ogrettiginiz felsefeyi de anlattim anlamiyorlar hala nerde hata yaptim bilemiyorum ablam su an kina yakiyorKazagini mi giymiis hemde senden habersizpolise ihbar etmiş oldugunu varsayiyorum. Şikâyet ettin dimi?
öncelikla ferihanın ve bihterin tekrarlarını izlemekten vazgeç sonra da üni sınavına odaklan
ha yaş 25 se sorun yok ne okuyon ki sen dahanapsam olmuyor ablalarım
hanı sımdı yasım da küçücük 25im yanı tam kafam basmıyo toyum ya
hata mı edıyorum yani
ha yaş 25 se sorun yok ne okuyon ki sen daha
aglayacagina bişeyler yapMerhaba Ablalarım
kısaca konuya gelim
istiyorum ki ona öyle güzel gözükeyım kı bana asık olsun pişman olsun o kızı şutlasın ve bana gelsın
kaç gundur annemın dizlerine çöküp '' anne ben ölüyorum yardım et !! ölüyorumm anlasanaaa '' diye böğüre böğüre ağlıyorum
aglayacagina bişeyler yap
Ablani almaları gerekti bu işte bi terslik var ama çözecegim mutlaka155i arayip sikayet ettim birkac dkk icinde kapi caldi actim kapiyi sonra beni goturduler bir sey anlamadim ben bu isten ustelik ogrettiginiz felsefeyi de anlattim anlamiyorlar hala nerde hata yaptim bilemiyorum ablam su an kina yakiyor
Tabi zor bir durum anliyorum ama sakin askindan vazgecme o erkek de sana bakmis durmus bu onun da sana asik oldugu fakat ciktigi kizi gercekte sevmedigi anlamina geliyor o cirkef kizdan onu ayirmak icin elinden geleni ardina koyma sakin kk olarak arkandayiz basariracaksin!!Merhaba Ablalarım
kısaca konuya gelim
ne okuyon hala yaş 25 yaşıtların para kazanıyor artıkokuyom ben yaa
25 tane çikolatalı gofret yedım belkı mutlu olurum dıye ama olmuyorr((
O cocuk senun hakkin unutma. Yok öyle sey sana umut verip başkasına gidemez25 tane çikolatalı gofret yedım belkı mutlu olurum dıye ama olmuyorr((
Tabi zor bir durum anliyorum ama sakin askindan vazgecme o erkek de sana bakmis durmus bu onun da sana asik oldugu fakat ciktigi kizi gercekte sevmedigi anlamina geliyor o cirkef kizdan onu ayirmak icin elinden geleni ardina koyma sakin kk olarak arkandayiz basariracaksin!!
ne okuyon hala yaş 25 yaşıtların para kazanıyor artık
daha önce ki konularımdan biliyorsunuz.bu gece sevgilimin evine gittim ama öyle şeyler oldu ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum
hazırlanıp evine gittim kapıyı çaldım beni üstünde eskimiş bir kot pantolonla karşıladı başka hiç bir şey giymiyordu, tüm kasları görünüyordu ağzımın suyu yere damladı hatta.bana hazır mısın dedi bende film izlemeye geldiğimin için evet dedim tabi.sonra salona doğru yürüdüm oraya değil dedi elimden tuttu ve kapısı kilitli bir odanın önüne götürdü.
şimdi açıyorum bu kapıyı dedi sonra bir açtı ne göreyim mosmor bir oda, odanın ortasında mor kocaman bir yatak ben diyim 5 kişi siz diyin 8 kişi sığar o kadar büyük bir yatak vardı.duvarlarda kürek, çapa, halat,tırmık, hortum, tırpan asılıydı bunlar ne dedim oda bana ''benim işim morartmak'' dedi onun için bu oda mor renkte
çok korktum kızlar ama içimde ki meraklı yön ağır bastı
nasıl diye sordum, bana şimdi şu kapının yanına dizlerinin üstüne çök ve bana bakma dedi bende tamam dedim.oturdum başımı eğdim içim içimi yiyordu sonra saçlarımı tırmıkla taradı çok hoşuma gitti ilk defa tırmıkla taranıyordum.sonra işte şimdi hazırsın dedi ve beni kaldırdı sonra yatağın arkasına götürdü beni elime çapayı verdi burayı kazacaksın dedi bende itaat ettim kazdım, kazdıkça hoşuma gitti
yoruldun terledin dedi ve beni odadan çıkardı bu günlük bu kadar yeterli şimdi git ben evimde biri varken uyuyamam dedi ve kapıyı açıp git yarın devam edeceğiz dedi.
kızlar sevgilim neden böyle yaptı anlamadım, dün uzaktan gelen kuzeni onun evinde kalmıştı ama benim kalmamı istemedi benden soğudu mu? neden böyle yapıyor bugün 5.günümüzdü moralim çok bozuk bana akıl verin ne olur
O cocuk senun hakkin unutma. Yok öyle sey sana umut verip başkasına gidemez
sen bana öyle basit atasözleriyle burun kıvıramazsın.bi kere benim kocam hem zengin hem yakışıklı sonra ben çok güzelim çok kültürlüyüm hatta geçen biri bana bu kadar kültür bi sende bi mantarda var dedi anla artık kültürümühaklısınız ablacıgım evet bakıştık sonuctaa di mi fıkırlerınız ıcın cok tesekkür ederım ablacıgım
size de gelınce ne okuyosun dıyosunuz ama okumanın yası olmaz bıkere tamam mıı hıh
Bu çok iyiydisen bana öyle basit atasözleriyle burun kıvıramazsın.bi kere benim kocam hem zengin hem yakışıklı sonra ben çok güzelim çok kültürlüyüm hatta geçen biri bana bu kadar kültür bi sende bi mantarda var dedi anla artık kültürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?