Fake konu acmak

Merhaba Ablalarım
Ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır güzel yorumlarınızı takip ediyorum

öncelikle söölim fake değilim yaanii ve geyike çevirmeyın
yargılamayın da benı lütfen sadece akıl verın ablalarım
kısaca konuya gelim

Ben 25 yaşındayım. çok fena aşık oldum.
nooolur bana yardım edin ablalarım

günlerdir ağlamaktan gözlerim şiş
Hoşlandığım bir çocuk vardı benim otobüse binerken hep görüyodum onu

bana öyle bakıyordu ki dana gıbı de gozlerı vardı
ben de ona bakacam diye kaç defa yere kapaklandım
cüzdanımdaki bozuk paraları yere düşürdüm şangır şungur kaç kere

yarısını topladım yarısıda kanalizasyon kapaklarının içinde kaldı :'(

hatta bi kere ona bakacam diye tanımadıgım yaşlı bı teyzeye carptım
bana önüne baksana andavallı dedi ve onun yüzünden teyzeden dayak yedim

gelıp kurtarmadı bile .Ama bılıyom utanmıştır yani
bunla baya gunlerce bakıştık.

neyse sonra dün ne göriyim bu meğer bızım okuldan baska bı kızla cıkıyomuş
şimdi lütfen bana akıl verin ablalarım.
kaç gundur yüzüme ne bulursam sürüyorum
istiyorum ki ona öyle güzel gözükeyım kı bana asık olsun pişman olsun o kızı şutlasın ve bana gelsın

napmalıyım ablalarım nasıl güzel olmalıyım ?? lütfen bana akıl verin

kaç gundur annemın dizlerine çöküp '' anne ben ölüyorum yardım et !! ölüyorumm anlasanaaa '' diye böğüre böğüre ağlıyorum

öncelikla ferihanın ve bihterin tekrarlarını izlemekten vazgeç sonra da üni sınavına odaklan

Kazagini mi giymiis hemde senden habersiz polise ihbar etmiş oldugunu varsayiyorum. Şikâyet ettin dimi?
155i arayip sikayet ettim birkac dkk icinde kapi caldi actim kapiyi sonra beni goturduler bir sey anlamadim ben bu isten ustelik ogrettiginiz felsefeyi de anlattim anlamiyorlar hala nerde hata yaptim bilemiyorum ablam su an kina yakiyor

aglayacagina bişeyler yap

155i arayip sikayet ettim birkac dkk icinde kapi caldi actim kapiyi sonra beni goturduler bir sey anlamadim ben bu isten ustelik ogrettiginiz felsefeyi de anlattim anlamiyorlar hala nerde hata yaptim bilemiyorum ablam su an kina yakiyor
Ablani almaları gerekti bu işte bi terslik var ama çözecegim mutlaka

Tabi zor bir durum anliyorum ama sakin askindan vazgecme o erkek de sana bakmis durmus bu onun da sana asik oldugu fakat ciktigi kizi gercekte sevmedigi anlamina geliyor o cirkef kizdan onu ayirmak icin elinden geleni ardina koyma sakin kk olarak arkandayiz basariracaksin!!

ne okuyon hala yaş 25 yaşıtların para kazanıyor artık

haklısınız ablacıgım evet bakıştık sonuctaa di mi fıkırlerınız ıcın cok tesekkür ederım ablacıgım

size de gelınce ne okuyosun dıyosunuz ama okumanın yası olmaz bıkere tamam mıı hıh

Sevgilinin niyeti kötü olabilir, büyük ihtimalle küçükken uyuşturucu bağımlısı bir anneden zengin bir aileyeevlatlık verilmiş. Kendinden yaşça epey büyük bir kadınla yaşadığı uç noktalardaki cinsi münasebetleri nedeniyle böyle bir odaya ihtiyaç duymuş olabilir. Aman dikkatli ol, sözleşme yapalım derse kabul etme. Bırak sana aşık olsun. Sonra odayı istediğiniz renge boyarsınız.
Tüm renklerin tonu sizin olur..

O cocuk senun hakkin unutma. Yok öyle sey sana umut verip başkasına gidemez

ben de oyle dusundum ablacım alah ırazı olsun sızden =) nasıl mutlu oldum anlatamam baskaları gıbı yadırgamadınız benı cok sevindirik oldum yaa gece gece =))

sen bana öyle basit atasözleriyle burun kıvıramazsın.bi kere benim kocam hem zengin hem yakışıklı sonra ben çok güzelim çok kültürlüyüm hatta geçen biri bana bu kadar kültür bi sende bi mantarda var dedi anla artık kültürümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…