Fairy bulaşık deterjanı

fairy ben de kullandım ve güzel.memnunum.birazcık damlatınca bayağı bir köpürüyor.tavsiye ederim bende

bende kullanıyorum ve pril den daha güzel köpürüyor,pek bereketli para iade garantisi de veriyor,bu da bi güven sağlıyor:)

bende beğendim ben marketten almadım kapıya promosyon getirdiler hala daha da var ve gerçekten çok köpürüyor her ne kadar bulaşık makineleri olsa da çok yağlı şeyleri deterjanla akıtmak gerekiyor yada ufak tefek şeyleri sığmayanları yıkıyorum çok köpürüyor hatta bazen onunla tezgahımı bile siliyorum memnunum yanii..

kızlar konumuz maşallah aldı başını gidiyor ama sanırım hala bulaşık makinesiyle ilgili yorumlar gelmemiş ortak kararımız elde yıkamayı % 80 imiz beğenmiş peki ya makine için olanını kullananan yokmu birde onun yorumlarını yazalım

elde yıkamadan çok memnunum sadece köpük değil teflom tavada kullanmıştım ilk tıpkı reklamlardaki gibi bi geçiyosun süngerle pırıl pırıl o yağ yok.Pirille bikaç kere yıkasan yinede yağlı gibi hissediyosun.Makina için olandanda aldım yani onda pek bişi farkedemedim tek rahatlığı ambalaj açmayla uğraşmıyosun şeffeaf bi jelatini var onunla direk makinaya koyuyosun o eriyo kendiliğinden.

Yıllardır yurtdışından Fairy getiirp kullandık hep
burdaki pril dahil hiç bi deterjan onu tutmaz
Elde deterjan tahrişide yapmıyor
İnşlh Trde satışta olanlarda yurtdışı gibi güzeldir
Makine için olanı denemedim hiç

Ingiltere de en cok kullanilan bulasik detarjanidir .camasir detarjani, yumusatici gibi urunleride bulunmakta ..halifleksime yag dokulmustu sadece fairy sildim, yagdan hic bir iz kalmadi.bence super otesi urun uzun yillar kullanan birisi olarak size tavsiye ederim....

ben de fairy i çok beğendim,çok güzel bir ürün,içindeki aktif maddeler diğerlerine göre daha yüksek,tavsiye ederim,deneyin.

bende ilk reklamı gördüğüm gibi aldım cok memnunum. Denedimbiliyorum.com diye bir site var üye olursanız fairy numune gönderiyor

limonlusu, portakallısı ve elmalısı var.
elmalıyı denedim ve çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.
köpüğü bitmek bilmiyor ve güzel temizliyor. çatal kaşıklarıda parlattığını fark ettim.

bencede fairy harika köpürüyo ve bulaşığı gıcır gıcır yapıyo sanki makinadan çıkmış gibialkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…