Fairy bulaşık deterjanı

Daha önce bu kadar köpüren bir bulaşık deterjanı görmemiştim. Limonlusunu kullanmıştım. Şimdi de portakallı aldım. İkisi de çok güzel.

Ben de çok beğendim üstelik çok bereketli makine için olanı da almayı düşünüyorum

Bende denemek için aldım çok beğendim.Şimdi ikinci kutuyu kullanıyorum bulaşık makinası için olanınıda almayı düşünüyorum

annem markete bulaşık deterjanı almaya yollamıştı fairy dikkatimi çekti prill almak için gtmiştim onu aldım o gnden beri fairy kullanıyoruz annem çok beğeniyo hemde çok çok uzun sürüyo hemen bitmiyo tavsiye ederim

anneme sordum şimdi hem hesaplı hem de prille 5 basar dedi ablamda ufacık döktüğünde çok köpüryo bide yağları hemen çıkarıyo inş bozmazlar ddi böyle kızlar bnce herkes memnun

benim annem Fairy kullanıyo ve çook memnun olduğunu söylüyo.o kadar çok köpürüyo ki bitmiyo deterjan azıcık bile alsan fazlasıyla köpürüyo yetiyo demişti

fairy kullanıyom ürün çıktığından beri çok memnunum çok güzel köpürüyor

Kızlar makine için olanı annem almış memnunum dedi birkaç tableti de ben aldım denemek için ve memnun kaldım haberiniz ola :3:

Elde yıkama için olanından aldım portakallı çok memnunum.Gerçekten çok köpürüyo eskisinden daha uzun süre yıkıyo.Ben yeni çıktığı için formülünü bozmadan ne olur olmaz stok yapmaya başladım

Back