Fairy bulaşık deterjanı

kızım hem makinesini hem de elde yıkama deterjanını kullanıyor harika temiz yıkıyor kızımın makinesi diğer deterjanlarla temiz yıkamıyordu bu harika ışıl ışıl temizliyor tavsiye ederim benim deterjanım bitince kesinlikle alıcam

ben de kullanıyorum
bulaşık yıkarken köpüğü hiç bitmiyor hem de çok etkili
berna laçine de teşekkürler iyi bir ürün reklamında oynamış

evet kokusu yok ama bence buda iyi ne kadar katkı maddesi az olursa okadar iyi bence diğerleride çok kokuyor içinde ne olduğu belli değil

bende çok memnunum köpüğü hiç bitmiyor ayrıca çok kokulu olması zaten bence hiç hoş olmuyor bu sefer tabak çanak kokuyor ben çok memnunum ayardırda onu kullanıyorum

dün posta kutumda bir paket vardı. şampuan numunelerinin yanında fairy bulaşık deterjanı numunesi koymuşlar. 25 ml.
henüz denemedim ama baya övgü almış. bakalım nasıl bende deneyim. sonucunu yazarım.

merhabalar ben de fairy bulaşık detarjanlarını kapı kapı dolaşıp eşantiyonunu dağıtıyorum ve gerçekten aldığımız tepkiler çok güzel herkes çok memnun ben de tanıtırken keşfettim ve evimde kullanıyorum gerçekten çok güzel köpürüyo.bulaşık makinası için olanı denemedim ama müşteriler onu da çok övdü.

Kipa da eşantiyon dağıtılıyordu denedim çok memnun kaldım, birkaç çeşiti var ben limonlusunu kullanıyorum, bir tatlı kaşığı bayağı köpürüyor ve yağları çabuk arındırıyor, eldivenle yıkadığım için elleri tahriş edip etmediği konusunda bir fikrim yok :)

Fairy cok fazla kopuruyor.
Lavabodan o kopukler gidene kadar, geliyorlar artık banaaa akannehir
Benim icin "frosh" ve "turmepa" bulasık deterjanları oncelıklıdır.
Deterjan kutularının dogada cozunur olmasıda ayrıca onemli. yerimseniben

evet felakat köpürüyo o kötü
ama kaşıklar falan acayip parlıyo dikkat ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…