• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fahri mola hastalari varmi burada

merhaba benim bir arkadaşım meme dikleştirme oldu Fahri Mola'ya, sonuç çok bşarılı! Üstelik his kaybı hiç olmuyormuş. Fkat biraz daha pahalı.
bana da 5000-6000 civari dedi, cok mu sence? ben daha fazla doktorla görüsmedim.burada da fahri mola hastalari yok fazla sanirim.tesekkür cevabin icin.sen baska doktor biliyormusun?

Bende artik meme büyütmek istiyorum. .fahri molayla konustum..kendisine olanlar varsa bilgi verebilirmi?

Ay benim doktorum :KK45: Ben burun ameliyatı oldum kendisine ama az çok bilgim var gögüs ameliyatını 5500e yapıyor olması lazım sekreteri Ceren hanımla bu konuyu görüşsen birebir daha iyi olur aslında o da gögüs estetiği ameliyatını Fahri beye yaptırmıştı ondan daha sağlıklı bilgi alırsın.

tam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim

tam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
Çok ağrın oldu mu? Kaça yaptı?

ben de 19 ocakta olacağım. büyütme mi oldu seninki?

cnm hangi protez kullanıldı

Ben varım! Dikleştirme oldum kas alti. Ama bir şanssızlık yasadim, sag meme ucum kan topladi biraz, morluk oluştu. Biraz gec iyilesecek. Fahri Bey cok ilgili bir dr. Sağolsun, sürekli irtibattayiz yaşadığım sorunla ilgili.

Ben varım! Dikleştirme oldum kas alti. Ama bir şanssızlık yasadim, sag meme ucum kan topladi biraz, morluk oluştu. Biraz gec iyilesecek. Fahri Bey cok ilgili bir dr. Sağolsun, sürekli irtibattayiz yaşadığım sorunla ilgili.

Gercekten mı canım gecmş olsun .Morluk için xo k vitaminli krem kullan bence .
Hangi yontemle hangi protez kullandı cnm ?

Gercekten mı canım gecmş olsun .Morluk için xo k vitaminli krem kullan bence .
Hangi yontemle hangi protez kullandı cnm ?

çok tşk ederim. Su anda yara kabuğu gibi, fakat kurumaması gerekiyor. sürekli fito krem sürüyorum. Haftaya ctesi kontrolüm var, Fahri Bey kabuğu kaldıracakmış, zaten epey yumuşak. O ne diyorsa onu yapıyorum. Gene de önerin için tşk ederim.

Kas altı, orta profil, yuvarlak mentor allegran taktı. dikleştirme oldugu için 255 cc her birinde.

Merhaba
Bende fahri mola icin randevu aldim. Basarilimiysi hala memnunmusunuz

Merhaba.. bende randevu aldim kendisinden. Bana biraz anlatirmisiniz

Back
X