- Konu Sahibi sismansosis
Bende artik meme büyütmek istiyorum. .fahri molayla konustum..kendisine olanlar varsa bilgi verebilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da 5000-6000 civari dedi, cok mu sence? ben daha fazla doktorla görüsmedim.burada da fahri mola hastalari yok fazla sanirim.tesekkür cevabin icin.sen baska doktor biliyormusun?merhaba benim bir arkadaşım meme dikleştirme oldu Fahri Mola'ya, sonuç çok bşarılı! Üstelik his kaybı hiç olmuyormuş. Fkat biraz daha pahalı.
bana da 5000-6000 civari dedi, cok mu sence? ben daha fazla doktorla görüsmedim.burada da fahri mola hastalari yok fazla sanirim.tesekkür cevabin icin.sen baska doktor biliyormusun?
Bende artik meme büyütmek istiyorum. .fahri molayla konustum..kendisine olanlar varsa bilgi verebilirmi?
Çok ağrın oldu mu? Kaça yaptı?tam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
tam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
cnm hangi protez kullanıldıtam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
Ben varım! Dikleştirme oldum kas alti. Ama bir şanssızlık yasadim, sag meme ucum kan topladi biraz, morluk oluştu. Biraz gec iyilesecek. Fahri Bey cok ilgili bir dr. Sağolsun, sürekli irtibattayiz yaşadığım sorunla ilgili.
Gercekten mı canım gecmş olsun .Morluk için xo k vitaminli krem kullan bence .
Hangi yontemle hangi protez kullandı cnm ?
Fiyat nasıl pazartesi benimde görüşmem var fahri beyleBen varım! Dikleştirme oldum kas alti. Ama bir şanssızlık yasadim, sag meme ucum kan topladi biraz, morluk oluştu. Biraz gec iyilesecek. Fahri Bey cok ilgili bir dr. Sağolsun, sürekli irtibattayiz yaşadığım sorunla ilgili.
Fi
Fiyat nasıl pazartesi benimde görüşmem var fahri beyle
Merhabatam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
Merhaba.. bende randevu aldim kendisinden. Bana biraz anlatirmisiniztam 2 gün önce fahri molaya göğüs estetiği oldum ve cok memnun kaldım arkadaşlar cenk tokata olucaktım son anda fahri molaya karar verdim 1 ay önce kuzenim olmuştu şekli bile belli şimdiden 2 yıl öncede onun kuzeni olmuştu soruları olanlara yardımcı olabilirim
Merhba raandevunuz nasıl geçti fiyat konusunda ne söyledi ameliyatınızı oldunuzmuMerhaba.. bende randevu aldim kendisinden. Bana biraz anlatirmisiniz