faceden laf sokma sanati

Eltilerinizi çok önemsiyorsunuz geliyor bana her konunuzda görüyorum çünkü yorum yapma zamanı bulamadım kendime bence çok önemsemezsek canımızda sıkılmaz bakın geçin yeterli neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki eltiyiz rakip ya da farklı bir sorumluluğumuz yok ki hepimiz aynı

öff
hiç sorma eşimin bi akrabası face durumunu güncelleyerek benim hayvan sevgime ve çok kitap okumama laf soktu geçenlerde. ona neyse

İyi ki sosyal medyada yokum, böyle dertlerim de yok...Sadece gün içinde işte boş vakitlerimde buraya giriyorum vakit geçirmek için, yetiyor bana

Cahile sosyal medya arena zaten.Öyle yerlerde herkes en akıllı,en dürüst,anlayışlı,sevgi dolu,süper insan,bir tek sen tam tersisindir hissi verirler

İlla paylaşmak istiyorsan kamu spotu tadında değil de hiiiç alakası olmayan bisey paylaş.Gündemde olan bir haber ya da kadınlarla alakalı esprili ya da faydalı bilgi vs olabilir.Sen değil onlar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…