- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kizlar ben bu faceden laf sokma sanatini anlayamiyorum yani neler yaziyolar neler bendede sknti var ustume aliniyorum sanirim evet napiyim sizede hic olmazmi mesela sorun yasadiginiz biri faceden falan bisey paylastiginda banami dedi acaba diye yoksa bi tek banami oluyor hadi bide anlami olsa yani haketsen neyse :) hem suclu olurlar hem kendilerini paklarlar guya boyle yerlerde yaniii... iyi olsan onu hakli dersin yani basim dertte benim bu eltilerle ilgilenmiyorum ama insanin ister istemez karsisina cikiyor paylastiklari ve sende laf sokmak istiyosun cocuk gibi hareketler su an kendimi zor tutuyorum yani bisey paylasmamak icin o yuzden size yazdim sacmaladigimdan emin olmak istiyorum
Cahile sosyal medya arena zaten.Öyle yerlerde herkes en akıllı,en dürüst,anlayışlı,sevgi dolu,süper insan,bir tek sen tam tersisindir hissi verirlerKizlar ben bu faceden laf sokma sanatini anlayamiyorum yani neler yaziyolar neler bendede sknti var ustume aliniyorum sanirim evet napiyim sizede hic olmazmi mesela sorun yasadiginiz biri faceden falan bisey paylastiginda banami dedi acaba diye yoksa bi tek banami oluyor hadi bide anlami olsa yani haketsen neyse :) hem suclu olurlar hem kendilerini paklarlar guya boyle yerlerde yaniii... iyi olsan onu hakli dersin yani basim dertte benim bu eltilerle ilgilenmiyorum ama insanin ister istemez karsisina cikiyor paylastiklari ve sende laf sokmak istiyosun cocuk gibi hareketler su an kendimi zor tutuyorum yani bisey paylasmamak icin o yuzden size yazdim sacmaladigimdan emin olmak istiyorum
aynen ben de kapattım tüm hesapları 2 yıldır.İyi ki sosyal medyada yokum, böyle dertlerim de yok...Sadece gün içinde işte boş vakitlerimde buraya giriyorum vakit geçirmek için, yetiyor bana
Takipte değilse ana sayfanda çıkmaz ki, görmezsin
Takipte değilse ana sayfanda çıkmaz ki, görmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?