faceden laf sokma sanati

Boyle seyler hissedilir size laf geldiysee Eksikmi kalacaksiniz yapin atarinizi arada şanıniz yürusün

sende paylaş içinde kalmasın

Takibi bırak, bende şu fazla siyaset paylaşanları hatta edepsizliğe vurarak siyaset capsleri paylaşanların takibini bıraktım ama öteki türlü laf sokmuşlar ne paylaşmışlar umrumda değil face i bu kadar ciddiye almayın

senin üçkağıtçı eltilerin paylaşımlarını engelle, hala senin arkadaşın olarak kalır ama paylaşımları duvarında görünmez zırt pırt karşına çıkmaz. sadece onların profiline girersen görürsün

Benim bir Sayfam bile var facete.orada bu sanatı sonuna kadar icra ediyorum :)))

Duramaz girer bu hatun

ay oda ne ki evli barklı herşeyi işi gücü yerinde olup zengin koca bulmuş e sonra hala bi laf sokma ergen gibi neyin derdindeki hala en ifrit olduğum şey şu laf sokan paylaşımlar

Ben hic ustume alinmam direk begenirim banane
Bende özellikle beğenirim hiç üstüme alınmamış gibi ben alınacağıma o çatlasın bu üstüne alınmıyor diye ama birinden bıkmıştım ne zaman bir sorun yaşasak ufak tefek sürtüşmeler olsa saçma sapık şeyleri paylasıyordu baktım rahatsız oluyorum sildim attım facemden ohh rahatladım

Sırf bu akrabalardan dolayı zaten açmadım eşimede açtırmadım onlarıda hiç merak etmiyorum umrumdada değiller , hepsininde binbirtürlü maskeleri var

İşte bu kadar amacını aştığı ve insan IQ'sunu yerlere çektiği için hiç bir sosyal ağ kullanmıyorum

Face den laf sokmak cok itici birsey ya. Ben o tipleri hemen silip engelliyorum.

Neden üzerinize alınıyorsunuz ki ... İsteyen istediğini paylaşır . O kişinin ilgi alanı o paylaşımlar ise ne diyebilirsiniz ki

Feysi kapattim huzura erdim Gerci allah icin cevremde hic ergence laf yazan, sosyal medyada atar yapan tipler yok da beni de su cok sıkmıstı: bkz benim hayatim mii-kem-mel. Sevgilimle cok mutluyuz, isim gucum cok yerinde, ay bakin buralardan cikmiyorum, ay siyasetten cok anliyorum, ay yine mi yurtdisindayim. Insanlarin feyste gorunen hayatina baktikca bende bir problem mi var acaba diye dusunmeye baslamistim ki hadi kizim hadi kapat dukkani evine dedim, kapattim. Hic eksikligini hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…