• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

faceden laf sokma sanati

Çok çocukca buluyorum. Benimde çevremde var böyle insanlar yüzüne karşı söyleyemez faceden laf soktum sanırlar. Aman çok boş şeyler :110:

şu kadarını söyleyeyim faceden eltimin kızını kısıtlayınca kayınvalideye haber akışını durdurdum :D
en iyisi kısıtlayın

:KK70::KK70:ben belgeselcilerden değilim :-)

baktımki söylenen lafı üstüme alma durumum var :confused:

arada iyi yazarım ne yüzünü yüzüne muhattap olcam ordan yazarım kızdığıma alınan alınsın napayım:-)

yazanıda kafama takmam ne üstüme alıncam altı üstü eğlencelik bi sayfa ne takıyosun ki kafana:KK39:

büyütecek bişey yok engelleyecekte o zaman ciddiye almış olacaksın

yapma öyle şeyler:KK4:

eltim yapmaz :-) de geç :KK28:

Sevmedigim birinin facemde isi yok akrabadir ayiptir diye dusunup engellemiyorsun anliyorum ben esimin halasinin kizini engellemistim engelledim.diye bana cok.kotu mesajlar atmisti cokda iyi oldu hayatimdan tamamen cikti ama malesef dugun cenaze haric

Facebookta laf sokmak ezikliktir bence :KK12: yüzüne konusamadigini Ohh lafı soktum ya beğenen alsın tarzı paylaşanları hiç hazzetmiyorum . Neyin kafası bu.. bi sıkıntı varsa yiyosa bi yeri yüze söylesin. Sosyal ağlardan bile ortalık karıştıranlar sinirimi bozuyor :KK14: kendi paylastiklarim hiç kimseyi hedef almaz mesela atar giderde olmaz hep şaka dır ama ondan bile anlam çıkaran akraba vs sildim.. 15-20 kişilik bir Candy Crush topluluğu olduk sonunda :KK70:

Kizlar ben bu faceden laf sokma sanatini anlayamiyorum yani neler yaziyolar neler bendede sknti var ustume aliniyorum sanirim evet napiyim sizede hic olmazmi mesela sorun yasadiginiz biri faceden falan bisey paylastiginda banami dedi acaba diye yoksa bi tek banami oluyor hadi bide anlami olsa yani haketsen neyse :) hem suclu olurlar hem kendilerini paklarlar guya boyle yerlerde yaniii... iyi olsan onu hakli dersin yani basim dertte benim bu eltilerle ilgilenmiyorum ama insanin ister istemez karsisina cikiyor paylastiklari ve sende laf sokmak istiyosun cocuk gibi hareketler su an kendimi zor tutuyorum yani bisey paylasmamak icin o yuzden size yazdim sacmaladigimdan emin olmak istiyorum
e sende laf sok o zaman birazda onlar düşünsün

Kizlar ben bu faceden laf sokma sanatini anlayamiyorum yani neler yaziyolar neler bendede sknti var ustume aliniyorum sanirim evet napiyim sizede hic olmazmi mesela sorun yasadiginiz biri faceden falan bisey paylastiginda banami dedi acaba diye yoksa bi tek banami oluyor hadi bide anlami olsa yani haketsen neyse :) hem suclu olurlar hem kendilerini paklarlar guya boyle yerlerde yaniii... iyi olsan onu hakli dersin yani basim dertte benim bu eltilerle ilgilenmiyorum ama insanin ister istemez karsisina cikiyor paylastiklari ve sende laf sokmak istiyosun cocuk gibi hareketler su an kendimi zor tutuyorum yani bisey paylasmamak icin o yuzden size yazdim sacmaladigimdan emin olmak istiyorum
Ben dırekt siliyorum herkes cevabını almış oluyor

Oda birşey mi ben, aşık gibi atışanı bile gördüm. Dakika dakika özlü sözlerle birbirlerine laf attıktan sonra hızlarını almayıp kendi cümleleriyle devam ettiler. Baya eğlenmiştim ama bir çekirdeğim eksikti. Hey Allah ım, ne kadar komik duruma düştüklerini bir anlasalar keşke.

Sosyal mecrada sürekli ahlaktan bahseden ahlak yoksunu sürekli insanlıktan dem vuran insanlıktan nasibini almamış sürekli zengin gibi görünmeye çalışanda beş parasızdır. İnsanlar olmak istedikleri kişiyi sosyal alemde -mış gibi gösteriyor buna kesin kanaat getirdim. O yüzden çocuk gibi atarlı semtin giderli çocukları halinde yazılar yazan sözler paylaşan insanları ciddiye hiç almam sizde almamalısınız bence. Çok yersiz :)

Facebooktan laf sokmak icin yazilmis yazilari okuyunca ben direkt gülüyorum ya. Koskoca kadin olmus icindekileri karsisindaki insanin yuzune soyleyemiyor facebooka yazıyor. Hiic ustume alinmam sorunu olan gelsin yuzume soylesin

İşte bu ve benzeri türevleri olan saçma davranışlar yüzünden face kullanmıyorum.

Ben direk siliyorum, sildim de:KK53: insanlar hiç düşünmüyor yarın bigün yüzyüze bakıcaz, pişman olacağımız şeyler yazmayalım diye. En son kayınvalidem, görümcem falan yapmıştı, sildim kurtuldum.

sanırsam bu şahıslar eltigiller . sil gitsin çokta önemli değil silemiyorsan arkaşda kal ama takibi bırak bu kadar basit.

Bence herşeyi üstünüze alınmayın.. Ya da çocukla çocuk olmayın ;)

ha ha ha diyerek okuyup geçiyorum, ne takılacam.
derdi olan gelir bana söyler değil mi,
hiç acaba bana mı söylüyor, acaba şöyle mi diyerek sevgili beyinciğimi yormuyorum, kendisinin başka meşguliyetleri var.

Ben facebooku kapatip kurtuldum o ortamlardan baymışti artik ilkten zor alistim ama kafam rahatladi

Back
X