Ya aynen kesinlikle katiliyorum. Mesela bi soz okuyorum cok guzel paylassammi diye dusunuyorum aman bosver diyorum sonra simdi ustune alinanlar olur :) bi bakiyorum bi kac saat sonra eltim paylasmis sakami bi ya diyorumAmaç o zaten. Normal şartlarda iki kelimeyi bir araya getiremeyen veya karşına geçip bu budur diyemeyen herkes orda maşallah şakır şakı şakıyor! Bir deözlü söz paylaşırlar ya hafiften geçirmeli, sanırsın ki kendisi hepsini uyguluyor. kocasına bile burdan sokmaya çalışıyor eleman, daha ötesi mi var
Kendisi eltim oldugu icin simdi nasil cikarayim bilemedim kusluk yok arada ama muhatap degiliz eskisi gibisorun yasadıgım kişinin facemde işi olmaz kı...
sorun elektrıkse, bildirimleri kapat ve her seyını görmesını kısıtla.Kendisi eltim oldugu icin simdi nasil cikarayim bilemedim kusluk yok arada ama muhatap degiliz eskisi gibi
Takipte degil zatende ana sayfada cikiyor ya oyle bide oyle kusup konusmamazlik yok su an muhatap olmuyoruz sadece faceden silemem olmaz yani malesef
sorun elektrıkse, bildirimleri kapat ve her seyını görmesını kısıtla.
ve sayfasına girip takip etme ayrıca.
Takipte değilse ana sayfanda çıkmaz ki, görmezsin
Hiç anlamıyorum o olayı.
Tamam yazdın ben de üstüme alındım eee sonuç.
Hiç umursamayın bence. Sosyal medyada paylaşılanlara bakarsanız millet acayip dürüst, acayip aşık, acayip müslüman, mükemmel derecede insan.
Hepsi oyun hepsi reklam.
Listenizde sizi rahatsız eden biri varsa silin gitsin. Ne diye milletin atarını çekiyorsunuz.
Link atamıyormuyuz yahu
Facebook’ta bazen arkadaş listemize eklediğimiz kişileri belirli sebeplerden silemiyoruz. Bu sebeple çoğunlukla teyzelerimiz, kuzenlerimiz, ilkokul arkadaşlarımızın paylaşımlarına sık sık haber akışımızda rastlamak durumunda kalıyoruz. Ancak Facebook’ta bağlantılarınızı arkadaş listenizden çıkarmadan paylaşımlarını görmemenin bir yolu var: Takibi bırakmak.
Bunun için haber akışı sayfanızda gördüğünüz paylaşımına giderek sağ üst köşedeki oktan “Takibi Bırak” seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Artık bu kişi sizin paylaşımlarınızı görüp yorum beğeni bırakırken siz artık onun güncellemelerinden feragat etmiş olacaksınız. Üstelik bundan onun haberi dahi olmayacak.
Eki Görüntüle 1701527
Silmiyorsan paylaşımlarının çıkmasını engelle görmen şart değil ki.
hic üzerime alinmam arkadas cokta tin... cesareti olan gelir yüze söyler .. bosver hic üzerine alma :))
Ben hic ustume alinmam direk begenirim banane
Bende de bunun farklı bir durumu var bildiğin beraberken laf sokmaya çalışan arkadaşlarım var. Ama ben başka türlü zaten tavrını koyuyorum iyice çıldırıyorlar. Susmak erdemliktir diye boşuna dememişler. Sakın onlara istediklerini verme. Çünkü eğer birşey dersen aa bak demek ki laflarımız ona dert olmuş cevap veriyor dicekler. Sakın birşey deme bence
Bu faceden laf sokmalar o kadar çocukça geliyor ki bana..
Paylaşımını gormek istemediğiniz kişiyi ya ark listenizden çıkarın yada takibi bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?