faceden laf sokma sanati

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar ben bu faceden laf sokma sanatini anlayamiyorum yani neler yaziyolar neler bendede sknti var ustume aliniyorum sanirim evet napiyim sizede hic olmazmi mesela sorun yasadiginiz biri faceden falan bisey paylastiginda banami dedi acaba diye yoksa bi tek banami oluyor hadi bide anlami olsa yani haketsen neyse :) hem suclu olurlar hem kendilerini paklarlar guya boyle yerlerde yaniii... iyi olsan onu hakli dersin yani basim dertte benim bu eltilerle ilgilenmiyorum ama insanin ister istemez karsisina cikiyor paylastiklari ve sende laf sokmak istiyosun cocuk gibi hareketler su an kendimi zor tutuyorum yani bisey paylasmamak icin o yuzden size yazdim sacmaladigimdan emin olmak istiyorum

Amaç o zaten. Normal şartlarda iki kelimeyi bir araya getiremeyen veya karşına geçip bu budur diyemeyen herkes orda maşallah şakır şakı şakıyor! Bir deözlü söz paylaşırlar ya hafiften geçirmeli, sanırsın ki kendisi hepsini uyguluyor. kocasına bile burdan sokmaya çalışıyor eleman, daha ötesi mi var

Takipte degil zatende ana sayfada cikiyor ya oyle bide oyle kusup konusmamazlik yok su an muhatap olmuyoruz sadece faceden silemem olmaz yani malesef

Ya aynen kesinlikle katiliyorum. Mesela bi soz okuyorum cok guzel paylassammi diye dusunuyorum aman bosver diyorum sonra simdi ustune alinanlar olur :) bi bakiyorum bi kac saat sonra eltim paylasmis sakami bi ya diyorum

Hiç anlamıyorum o olayı.
Tamam yazdın ben de üstüme alındım eee sonuç.
Hiç umursamayın bence. Sosyal medyada paylaşılanlara bakarsanız millet acayip dürüst, acayip aşık, acayip müslüman, mükemmel derecede insan.
Hepsi oyun hepsi reklam.
Listenizde sizi rahatsız eden biri varsa silin gitsin. Ne diye milletin atarını çekiyorsunuz.

Facebook’ta bazen arkadaş listemize eklediğimiz kişileri belirli sebeplerden silemiyoruz. Bu sebeple çoğunlukla teyzelerimiz, kuzenlerimiz, ilkokul arkadaşlarımızın paylaşımlarına sık sık haber akışımızda rastlamak durumunda kalıyoruz. Ancak Facebook’ta bağlantılarınızı arkadaş listenizden çıkarmadan paylaşımlarını görmemenin bir yolu var: Takibi bırakmak.

Bunun için haber akışı sayfanızda gördüğünüz paylaşımına giderek sağ üst köşedeki oktan “Takibi Bırak” seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Artık bu kişi sizin paylaşımlarınızı görüp yorum beğeni bırakırken siz artık onun güncellemelerinden feragat etmiş olacaksınız. Üstelik bundan onun haberi dahi olmayacak.

hic üzerime alinmam arkadas cokta tin... cesareti olan gelir yüze söyler .. bosver hic üzerine alma :))

sorun elektrıkse, bildirimleri kapat ve her seyını görmesını kısıtla.
ve sayfasına girip takip etme ayrıca.

Takipte değilse ana sayfanda çıkmaz ki, görmezsin

Link atamıyormuyuz yahu

Silmiyorsan paylaşımlarının çıkmasını engelle görmen şart değil ki.

hic üzerime alinmam arkadas cokta tin... cesareti olan gelir yüze söyler .. bosver hic üzerine alma :))

Ben hic ustume alinmam direk begenirim banane

En son paylastigini begendim tamam kizlar hemen takibi birakiyorum bosuna sinirlerimi bozmama gerek yok

Bende de bunun farklı bir durumu var bildiğin beraberken laf sokmaya çalışan arkadaşlarım var. Ama ben başka türlü zaten tavrını koyuyorum iyice çıldırıyorlar. Susmak erdemliktir diye boşuna dememişler. Sakın onlara istediklerini verme. Çünkü eğer birşey dersen aa bak demek ki laflarımız ona dert olmuş cevap veriyor dicekler. Sakın birşey deme bence

Bu faceden laf sokmalar o kadar çocukça geliyor ki bana..
Paylaşımını gormek istemediğiniz kişiyi ya ark listenizden çıkarın yada takibi bırakın.

Bu faceden laf sokmalar o kadar çocukça geliyor ki bana..
Paylaşımını gormek istemediğiniz kişiyi ya ark listenizden çıkarın yada takibi bırakın.

Evet takibi biraktim kizlar banada cok cocukca geliyor derdin varsa gel yuzume soyle dimi ne bunlar yani??anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…