- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
yok hıç facebooka gırmıyo yanı anlamadı karışık geldı bıraz ona hep onun uyelıgınden ben gırıp çıkıp arkadas ısteklerını ben kabul edıyorum
çekıp gıderım derkende olurda böyle bı hataya duşup msjlasırsa anlamında dedım
biz facebook çok kullanıyoruz..eşimde bende..ama sırf oyunlarını oynuyoruz..arkadaş listesine gelince bende bir sürü erkek vardı..ilkokul lise vs....onun hiç kız yoktu herhalde ben kızarım diye eklemiyrdu..bende dedim canım bak ben nezaketen ekliyorum sonuçta onlarla gece gündüz muhabbetim olmuyor..sadece listemde duruyor..sende ekle ayıp olmasın dedim..ben bişey yapmayacağından eminim...ama eski kız arkadaşını eklese çıldırırım...ama yapmayacağından eminim....bence fazla büyütme...öylesine aramıştır..bende lisedeki erkek arkadaşıma baktım..profilide açıktı..girdim gezdim ama sadece meraktan..şimdi neiş yapıyor evlenmişmi vs gibisinden..yoksa sevdiğimden unutamadığımdanmı kesinlikle hayır...sallamam bile ben hayatımın aşkını zaten bulmuşum..
moralım okadar bozuk kı anlatamam ılk gecen hafta facebooka ben uye oldum ama lıstemde sadece kızlar vardı erkek bulsamaz sonra onu dedım butun arkadasları uyeydı oldum dıye.bıgun oda oldu şifresını fılen hep ben bılıyorum gel arkadslarına bakayım dedım ama benden önce ve benımleykende asık oldugu kızın adını soyadını söyledı baktık yoktu benımleryken derken benımlede çıkıyormuş yanı ben öyle bılıyorum o hayır desede mektubunu yakaladım gecenlerde kayınvalıdemlerdeyken bışı demedım sonuçta aradan 7 yıl gecmış dedım.dun ben gece 1 de yattım odaha oturuyordu 3 te geldı yanıma guluyodu bana o kızın adına baktık gecek çıkmamıştı ya şimdi çıktı dedı hala nıye arıyor nıye benı sınır edıyor nıye uzuyor ya aklımda bınbır cesıt sorular oluştı çıldırmak uzereyım gece hıç uyumadım:teselli:senağlama
Aman Allahim, bu nasil bir türkce, nasil bir yazi hic nokta virgül yok.
Okumakda cok zorlandim, hatta okuyamadim.
Birde egitimcisiniz, yazik diyorum, lütfen konu acarken biraz özen gösterin.
:1shok:kafamçokkarıştı:1shok:
Kızlar konuda halloldu esımle çok çok ıyıyım gercektende benden hıç bışeyını saklamaz çok acık sozludur bakmış ve bana söyledı merak etmış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?