• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'tan tanışılarak önce arkadaş sonrada sevgili olurmu sizce?

simge2013

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
73
2
16
Bursa
Merhaba Herkese

Muhtemelen konusu gecmıstır ama ben bulamadım ve kafana cok takılan bısey var :S
acaba sızce facebook'tan tanısılarak once arkadas sonrada tanıdıkca sevgılı olunurmu??

yanı bılıyosunuz facebook ıyıcene baska bı hal aldı ama boyle selam veren sonrada konustugum bırı var mesela
hanı suan ıyı hosta mesela sonrasında benımle dısarda normal sekılde gorusmek ıstese falan acaba ne yapmalıyım?

yanı facebook'un bence genelının amacı farklı malum ama ne bılıyım duzgun ınsanlarda vardır gıbı de gelıyo, kafam karısık yanı :(
sız ne dusunuyosunuz bu konuda merak edıyorum? yada bı tecrubesı olan yada bıseyler duyan varmı bu tarz??

yanı en azından genel olarak ne dusunuyosunuz bılsem ıyı olucak benım kafam karısıkta cok objektıf olamıyorum yaaa ben suan :(

Merhaba Herkese

Muhtemelen konusu gecmıstır ama ben bulamadım ve kafana cok takılan bısey var :S
acaba sızce facebook'tan tanısılarak once arkadas sonrada tanıdıkca sevgılı olunurmu??

yanı bılıyosunuz facebook ıyıcene baska bı hal aldı ama boyle selam veren sonrada konustugum bırı var mesela
hanı suan ıyı hosta mesela sonrasında benımle dısarda normal sekılde gorusmek ıstese falan acaba ne yapmalıyım?

yanı facebook'un bence genelının amacı farklı malum ama ne bılıyım duzgun ınsanlarda vardır gıbı de gelıyo, kafam karısık yanı :(
sız ne dusunuyosunuz bu konuda merak edıyorum? yada bı tecrubesı olan yada bıseyler duyan varmı bu tarz??

yanı en azından genel olarak ne dusunuyosunuz bılsem ıyı olucak benım kafam karısıkta cok objektıf olamıyorum yaaa ben suan :(

Canım kendi fikrimi söyleyecek olursam ben böyle sanal ortamda tanışıp aşk yaşamaya pek olumlu bakmıyorum. Elbette iyi insanlar ve mükemmel aşk yaşayanlar hatta evlenip mutlu olanlarda vardır. Tanıyorum dediğim insanları bile çoğu zaman tanımadığımı anlarken sanal ortamdan biri ile tanışıp ona güvenemezdim..

Bendede var ayni durum ama sevgili olucagini sanmiyorum arkadasca yaziyorum ben..bastan senin gibi dusundum hos cocuk dedim kendimce ama yok olucak gibi gelmedi bana..sadece arkadas gozuyle bakiyorum..tabi bilemem yinede buyuk konusmaya gelmez boyle isler.ama guvenme kimseye yinede..gorusursende dikkat et derim.benimki uzak gorusme ihtimali dusuk sadece yazisiyoruz oda nereye kadar gider bilmem..

Bendede var ayni durum ama sevgili olucagini sanmiyorum arkadasca yaziyorum ben..bastan senin gibi dusundum hos cocuk dedim kendimce ama yok olucak gibi gelmedi bana..sadece arkadas gozuyle bakiyorum..tabi bilemem yinede buyuk konusmaya gelmez boyle isler.ama guvenme kimseye yinede..gorusursende dikkat et derim.benimki uzak gorusme ihtimali dusuk sadece yazisiyoruz oda nereye kadar gider bilmem..

hmmm anlıyorumda o zaman neden konusuyosun kı cnm yaa :)

Dedim ya bastan bende oyle niyetlendim ama sanmam olsun uzagiz iste..unutmak istedigim seylerde var arkadasca yazisiyorum o kadar...artik olursada supriz olur ;)

Ben hiç de sağlıklı bakmıyorum facebook aşklarına.
Neden ve nasıl bir insan sanalda tanıştığı bir insana aşık olur.
Nasıl caserat eder onunla evlenmeye..
Çünkü sadece anlattığı kadarını biliyor.
Bir insanı tanımak öğrenmek çok zaman alıyor..

Ben internetten tanışma aşk yaşamaya olaylarına sıcak bakmıyorum. Çünkü pc başında ilk oturduğunda aklıma gelicek şey acaba kimle tanışıcak, kime yazıcak olurdu. Güven vermiyor bana bu tarz ilişkiler, tabiki benim fikrim. He benim yokmu internet arkadaşım. Gerçekten çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kız arkadaşlarım sohbet muhabbet şahane çok da seviyorum. Ama erkeğe güven duymazdım herşeyden önce. Tabi o da benim için aynı şeyleri düşünüyodur yeni biriylemi tanıştı,kime yazdı vs

Merhaba Herkese

Bence cok sacma kesınlıkle ama kesınlıkle bu davranısından hemen vazgec :) Belkı aynı semtte oturuyosanız olabılır ama onun dısında bı yerdeyse aynı sehrın uzak bır bolumundeyse bıle vazgec. Boyle bısey olamaz. Benım abım var cok saf bı ınsan hıc sosyal bı hayatı yoktur tek sosyal hayatı facebook. Bu zamana kadar 4 tane (benım bıldıgım ) sevgılısı oldu ay hepsıylede cıddı dusundu ve hepsıyle facebooktan tanıstı. Bızım ıcın o kadar zulum ve hayal kırıklıgıydı kı. Abım ıcınde sonucları hep boyle oldu. Ayrıca bızım sansımıza kızların hepsıde sehır dısından cıkmıstı. Antalya, amasya, manısa, kırklarelı :)

Facebookta tanimadigin bilmedigin insanlarla hangi amacla hangi mantikla sohnet edilir anlamiyorum.. Fazlasiyla sacma geliyor bana..

Back