- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.914
- 598
- Konu Sahibi IrResistibLe_
tesekkürler uygulamamı yoksa site mi
valla ben genelde dr den alıyorum e booku. telefondan okuyorum. bluefire reader kullanıyorum okumak için. gerçi kitap yerini tutmuyor o ayrı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler uygulamamı yoksa site mi
tesekkurlervalla ben genelde dr den alıyorum e booku. telefondan okuyorum. bluefire reader kullanıyorum okumak için. gerçi kitap yerini tutmuyor o ayrı :)
oglum çok çabuk sıkılan bi çocuk parkta bile en fazla 20 dk duruyor dışarda da aynı oyun oynarken sıkılıyor arkadslarıylada oynamıyor bütün çabam onun bişeylere odaklanması tek çocukbenim de 3 yasina girmek uzere olan bi oglum var :) havalar isinmaya basliyo artik. gunun rahat 3 saatini disarda geciriyoruz zaten. bana da ona da iyi geliyo. ogle uykusundayken yemek camasir temizlik vs hallediyorum sonra baba gelene kadar atiyoruz kendimizi disari.
bosluk kalmiyo zaten ne yapsam diye dusunecek. bi de 3.5 yas artik onun kitaplari yirtacagi bi yas olmamali.
1.5 yasindan beri kitaplarimiz var bizim. ve hep gorebilecegi yerde durur. bu aliskanligi gelistmekle baslayabilirsin.
bir diziye başladım bile :) komşum yok malesefCok guzel yabanci diziler var bi arastir bi tanesine basla.Cok abartmamak kaydiyla hergun nir bolum izlersin.Kitap okumayi seviyorsan cok daha sanlisin resmen asik olunacak kitaplar var sonunu heycanla bekledigin.Bi de kafadengi senin yaslarinda komsun varsa arada beraber vakit gecirebilirsiniz.Aslinda kurslar cok eglenceli de senin bebek kucuk galiba.Bi de kilo vermek istiyorsun sanirim evde bir saat plates yapabilirsin cok guzel sikilasiyorsun hatta 1-2 cm boyun uzuyor.Ben yemek pasta borek yapmayi cok severim evliyken mutfakta zevkle vakit geciriyordum.Havalarda guzellesti artik bebegi de alip yuruyuslere ya da arkadaslarinin yanina gidebilirsin.Aslinda yapcak cok sey bulunuyor tabi herkesin zevki farkli
Facebook'ta burdan farklı bi yer değil.orası faydalı bir yermiki burası zaman kaybıda orası değilSiteyede fazla girmek istemiyorum ki zaman kaybı gibi hissediyorum fazla zaman ayırmayı
bu yaslarda pek kendi baslarina uzun uzyn oynamiyolar zaten. ben de eslik ediyor7m ona parkta. mesela 20 dakka kum oynadiysak biraz kaydirak salincak yapiyoruz. ondan da sikilinca evden meyve kek vs goturmussek hadi piknik yapalim dyorum baska cocuklar da toplaniyo yiyip iciyoruz ya da disardan aliyoruz biseyler. ugur bocegi solucan ariyoruz :))oglum çok çabuk sıkılan bi çocuk parkta bile en fazla 20 dk duruyor dışarda da aynı oyun oynarken sıkılıyor arkadslarıylada oynamıyor bütün çabam onun bişeylere odaklanması tek çocuk
bende bir sorun var diye korkmaya başlamıştımbu yaslarda pek kendi baslarina uzun uzyn oynamiyolar zaten. ben de eslik ediyor7m ona parkta. mesela 20 dakka kum oynadiysak biraz kaydirak salincak yapiyoruz. ondan da sikilinca evden meyve kek vs goturmussek hadi piknik yapalim dyorum baska cocuklar da toplaniyo yiyip iciyoruz ya da disardan aliyoruz biseyler. ugur bocegi solucan ariyoruz :))
biseylerden zevk almayi ogretmeye calisiyorum. yoksa dedigin gibi simdi parka salayim 2 saat oynasin yasinda degiliz malesef bizimki de oynamiyor oyle:)
derdimi anlatamadım galiba neyse tüm mesajlarımı bir okusanızFacebook'ta burdan farklı bi yer değil.orası faydalı bir yermiki burası zaman kaybıda orası değilkitabını yırttıysa yeni bi kitap al
![]()
Sosyal hayata akkendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgı halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
herkeste belaltı vurma laf sokma çabası vs vs
kitap okuyayım dedim boş zamanımda oglum kitapı yırttı
facebook un boşlugunu nasıl doldurabilirim
edit :
ya arkadaslar ben faceden kurtuldum bunu istediğm için yaptım yani 1 haftadır 11 yıllık faceme girmiyorum hesabımı tamaen sildirdim :)
konuyu açma nedenim ne gibi hobileriniz var neler okuyup izliyorsunuz babında fikir almaktı
ama bazı yorumlar sırf laf vurayım stres atayım babında
Oğlunuzla etkinlikler düzenleyin. Şermin Çarkacının kitaplarını alın oyun takvimi alın 365 gün her güne bir oyun. Spor yapın. Müzik açın dans edin zumba yapın :) ev temizleyin yemek pasta yapın. Kurslara yazılabilirsiniz imkanınız yoksa belediyelerin açtığı ücretsiz kurslar var. ama en önemlisi telefonunuzu kendinizden bir süre uzaklaştırın cünkü el alışkanlığı olan siteler aklınıza gelecektirkendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgı halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
herkeste belaltı vurma laf sokma çabası vs vs
kitap okuyayım dedim boş zamanımda oglum kitapı yırttı
facebook un boşlugunu nasıl doldurabilirim
edit :
ya arkadaslar ben faceden kurtuldum bunu istediğm için yaptım yani 1 haftadır 11 yıllık faceme girmiyorum hesabımı tamaen sildirdim :)
konuyu açma nedenim ne gibi hobileriniz var neler okuyup izliyorsunuz babında fikir almaktı
ama bazı yorumlar sırf laf vurayım stres atayım babında
TV izle canım internetten film izle yadaface vs insan hayatından çalıyor 6 aydır bunu düşünüyordum ve sonujnda kapattım 1 hafta oldu kafam rahat ama oglkum uyuyunca yada işim bitince boşlukta hissediyorum örgü yapıyorum vs
çünkü sosyal medya herşey sanal insanların özel hayatını yansımalarını beklememek lazım... Topluluk içinde de insanlar sorunlarını paylaşmaz gayet normal... tuhaf olan bizim kıymetli vaktimizi o ne yapmış ne paylaşmış kim kiminle arkadaş o onu beğenmiş mi bunlarla uğraşmamız zaman kaybı... bende kapattım çok rahatımaynen kavga kıyamet ederken bi bakıyorsun kadın methiyeler düzüyor kocasına nasıl yani diyorsun