facebook u kapattım ama boşlukta hissediyorum

aynen kavga kıyamet ederken bi bakıyorsun kadın methiyeler düzüyor kocasına nasıl yani diyorsun
O yüzden uzak durmak en iyisi haftada bir ya da iki kere girer bakarim onun dışında bakmam sahte insanlardan hoşlanmıyorum çünkü... Ayrıca çocuğuna sesli hikaye kitabı alabilirsin sende kendine başka kitap al o onu dinler ve resimlerine bakarken sende kitabını okumuş olursun

Facebook'la duygusal bağ kurduysanız zor tabi.
Kendinizi kitaba verin, evde bir kitap yok herhalde, seri kitapları alırsanız ilginizi çekebilir.
Film izleyin, hem size bişiler katar hemde zamanınızı kaliteli geçirmenizi sağlar
kitaplarım var çocuk olunca kaldırmıştım büyük hata etmişim yırtacak diye korkmuştum

O yüzden uzak durmak en iyisi haftada bir ya da iki kere girer bakarim onun dışında bakmam sahte insanlardan hoşlanmıyorum çünkü... Ayrıca çocuğuna sesli hikaye kitabı alabilirsin sende kendine başka kitap al o onu dinler ve resimlerine bakarken sende kitabını okumuş olursun
harika öneri teşekkürler

kendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
herkeste belaltı vurma laf sokma çabası vs vs
kitap okuyayım dedim boş zamanımda oglum kitapı yırttı
facebook un boşlugunu nasıl doldurabilirim

Kendine yeni bir hesap açabilir ve sadece hobilerin olacak sayfaları takip edebilirsin . Hesabını da gizleyebilirsin .

Bende kapattim butun hesaplarimi hatta kokten olsun diye herkesi ve resimlerimi sildim.Iki gun bosluk yasadim ama cok degil.Simdi hic aklima gelmiyor iyi ki kapatmisim.Hep samimiyetsiz iliskiler,anne bebek kombinleri,saray sofralari,herkes birbirine iltifat ediyor.Ben calistigim icin pek bosluk yasamiyorum zaman buldukca burdayim.

Bende kapattim butun hesaplarimi hatta kokten olsun diye herkesi ve resimlerimi sildim.Iki gun bosluk yasadim ama cok degil.Simdi hic aklima gelmiyor iyi ki kapatmisim.Hep samimiyetsiz iliskiler,anne bebek kombinleri,saray sofralari,herkes birbirine iltifat ediyor.Ben calistigim icin pek bosluk yasamiyorum zaman buldukca burdayim.
bide gruplara ekliyorlar ya beni benden alıyordu

Facebook boş vakti mi dolduruyormuş yav :işsiz: sosyal medyaya gerektiğinden fazla önemi veriyormuşsunuz belli :kahve:

evet malesef öyleymiş bir haftadır kafam rahat :) yalnız bazı yorumlar nasıl laf vururum babında :)
Yoo konu açtıysanız her yorumu da beklemeniz gerek. İnsanların yalan hayatlarını gösterdiği yer diye düşünüp duruyorsanız zaten orayı çok önemsiyorsunuzdur. Ha yalandır ha gerçektir ama hesabı kapattıracak kadar kafaya taktığınızı gösterir. Hesap açık kalır telefondan uygulamayı kaldırırdınız mesela ki tüm gün facede geçiriyormuşsunuz o da belli oldu :)

ya arkadaslar ben faceden kurtuldum bunu istediğm için yaptım yani 1 haftadır 11 yıllık faceme girmiyorum hesabımı tamaen sildirdim :)
konuyu açma nedenim ne gibi hobileriniz var neler okuyup izliyorsunuz babında fikir almaktı
ama bazı yorumlar sırf laf vurayım stres atayım babında

Yoo konu açtıysanız her yorumu da beklemeniz gerek. İnsanların yalan hayatlarını gösterdiği yer diye düşünüp duruyorsanız zaten orayı çok önemsiyorsunuzdur. Ha yalandır ha gerçektir ama hesabı kapattıracak kadar kafaya taktığınızı gösterir. Hesap açık kalır telefondan uygulamayı kaldırırdınız mesela ki tüm gün facede geçiriyormuşsunuz o da belli oldu :)
anksiyite bozuklugum var boşlukta kaldıgım an kaygı bozuklugu yaşıyorum bir liste yaptım ev işi oglumla oyun vakti örgü vs vakti hepsi listeli amacım boşlukta kalmamak facei kapatmamın tek nedeni gruplara eklenmem ve erkeklerden taciz mesajları almamdı

Back
X