• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Sorunu

engellemen yeterli canim :))) bilirim nasil bir duygu oldugunu seni cok iyi anliyorum. arkadas listende olmasina gerek yok profiline gir sonra ordaki oka bas orda sikayet et ve engelle der ona bas engelle :D

Merhaba arkadaşlar

Sorunum şu:

Facebookta kişi arama butonunun olduğu yere bir harf yazıyorsunuz
ve facebook orda sizin yazdığınız harfle başlayan bir kaç isim sıralıyor
orada sıralanan isimlerde beni çok rahatsız eden bir kişinin ismi var (eşimin 15 yıl önceki eski sevgilisi)
o ismi orda görmek beni çıldırtıyor, o kişi benim arkadaş listemde ekli değil
ama daha isminin baş harfine bastığımda, ilk sırada o çıkıyor karşıma
bu sıralama neye göre değişir bilginiz varmıdır

eşimle yaklaşık 20 gün önce bu kişi yüzünden bir problem yaşadım
hatta buraya konu açıp fikirlerinizide almıştım
o günden sonra facebooktan bu kişinin profilini bir süre takip ettim
ne tür paylaşımlar yapar vs. gibi
eşimle olan sorunumuzu hallettik bir kaç gün içinde
ama ben onun isminin baş harfine basar basmaz o kişinin ismini ve resmini orada görmekten çok rahatsız oluyorum

(isimleri sallıyorum) diyelimki kardeşim hakan'ın profiline bakmak istedim
arama bölümüne " H " yazar yazmaz hande ismini ve onun profil resmini karşımda görünce sinir oluyorum
eşime bir şey belli etmemek için çaba sarfediyorum ama canımın birşeylere sıkıldığını anlıyor

bu isim sıralamasının nasıl değişebileceği hakkında bilgisi olan varsa onun ömür boyu duacısı olurum
beni büyük bir takıntıdan kurtaracak bunu öğrenmek

facebook'u her açışımda acaba hala o isim çıkıyor mu diye kontrol etme dürtüsü geliyor anında bana
20 günde takıntı sahibi oldum çıktım

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

canım o kızın profiline gir yani facebookuna arkadaşlar var abone ol var bide mesaj gönder var bak yanında küçük bi yer var böyle tekerliğe benziyo ona bas alt alta sıralacak bak arkadaşlığınızı gör diyo onun altında arkadaş önder vs en sonda report block yazıyo ona bas aboneliğinden çık falan yazıyo en sondakine bas engelle yazıyo ya onu engelle sonra yazdığın zaman çıkmaz zaten ;)canım

çok teşekkür ederim

engellemeyi yapabildim şimdi

sizden ve yorum yazan tüm arkadaşlardan allah razı olsun
dertleşince biraz daha kafam rahatladı
umarım engellemek dahada rahatlatır

en kısa zamanda zihnimden silmek istiyorum o kişinin ismini ve yüzünü
hatırlamak istemiyorum artık

canım aynı duyguyu paylaştığımıza eminim bence takıntı değil gayet normal seyler bunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bize yada bana yalnız değilsin;)bunu bil

Geçmişi silmek işe yaramadı
ilk bu aklıma gelmişti zaten
format atmakta işe yaramayacak sanırım
çünkü sorun bilgisayarla alakalı değil
benim facebook hesabımla alakalı
birbirinden farklı 6 - 7 bilgisayardan denedim
hepsinde durum aynı
başka bir arkadaşımın hesabıyla facebook oturumu açıp aynı şeyi denediğimde
o kişinin ismini ve soyismini yazsam bile arama butonuna basmadan çıkmıyor

herhalde ben eşimle problem yaşadığım ilk bir kaç gün biraz fazla baktım o profile
onun için benim hesabımla açınca ilk harfini yazar yazmaz çıkıyor

eşimin hesabıyla oturum açıp denedim
onda bile ancak 3 harfini yazınca çıkıyor

bu olay bende aşırı bir gerginlik yaptı son günlerde

iyi yapmışsın :37: şimdi eşin de kendi hesabında o harfi yazdığında belki de ilk sırada karşıda o kişiyi görecek :27:

o kişiden bahsedip durarak sadece eşine hatırlatmış ve aranızda gerginlik çıkarmış olursun onun umrunda bile değilsinizdir oysa

Back