Facebook Sorunu

konu sahıbının bahsettıgı ; o ısımın bu sefer de engellıler lıstesın de gorunecegınden bahsedıyor

Evet canım sonradan yazınca anladım yanlış anlamışım kastettiğini
Fakat engelli listesinde gözüksün nolucak ki ? engelli listesi gözde görünür bi yerde değil sonuçta rahatsız etmez sizi bu kadar, eşinizinde bu konuda bişey demez heralde zaten tartışmışsınız hassasiyetinizi anlıycaktır farketse bile. Hem o bayanda eşinizi görmesin işte var mı bundan daha iyisi

ya aslında bu olayın ertesi günü bana kendisi teklif etti facebook hesabını tamamen kapatmayı
ben hangi psikolojiyle cevap verdiysem artık, hayır kapatma dedim
bir kaç gün içinde de ikna oldum eşimin kötü niyetli olmadığına
ama 1 haftadan sonra durup dururken bu takıntılar başladı bende
ve gitgide dahada fazlalaştı işte

bence kapattırın... sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde davranın ve kapatsın... benim hikayemi okumuştunuz ben de erkek arkadaşımla problem yaşamıştım geçmişte facebook yüzünden ( ben suçluydum) gittim paşa paşa kapattım facebookumu :)) gıkımı çıkaramadım çünkü ben hatalıydım... bence eşinizde kapatır ki zaten teklif te etmiş :)

evet
hatırladım şimdi sizi
hatta sizin konunuza cevap yazmıştım, sizde benim konuma yazmıştınız
işte o günlerden beri hem bu forumda hemde başka sitelerde çözüm aramakla geçiyor tüm vaktim
facebookla, güvensizlikle, şüphyle ilgili ne kadar konu varsa hepsini tek tek okudum :)
belki kendime bir çare bulurum diye

sanırım hem eşimin hemde kendimin facebook hesabını kapatmamız gerekecek
çünkü beni asıl rahatsız eden kendi face hesabım

eşimin hesabında hemen ilk harfini falan yazınca çıkmıyor ismi
anladığım kadarıyla ben ondan daha fazla girip bakmışım o kişinin profiline
bazen gülüyorum kendime, ne yapıyorum ben diye
ama yinede kendimi alıkoyamıyorum

sanırım en güzeli facebooktan kurtulmak

Şüphe şüphe şüphe... :18: Çok kötü bişey sizi çok iyi anlıyorum. Fakat geçmişte ki biri için hesabınızı neden kapatasınız ki? bence bu pek iyi fikir değil gibi. En güzeli engellemek. Zaten engellediğinizde o isim orda gözükmüycek ve bi sorunda kalmamış olucak daha neyi dert ediyosunuz anlayamadım :44: Eşinize tekrar bu konuyu gündeme getirip sıkmayın bence tartışmışsınız zaten. Olur olmadık insanlar için huzur bozmaya gerek yok. Eşiniz sizi seçmiş onu değil Bu kadar dert etmeyin derim. Görmek istemiyosanız engelleyin gitsin

sizin dediğinizde doğru

bu olayı bir başkası yaşasaydı ve ben yorum yapacak olsaydım
sanırım sizinkine benzer şeyler yazardım
ama inanınki şu anki psikolojim çok farklı
sorunu kendiniz yaşadığınız zaman durum daha değişik oluyor

sizin söylediklerinize şu yönden katılıyorum
eşim, benim artık bu konuyu unuttuğumu veya kafaya takmadığımı düşünüyor
ve bende ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum
ona bu konuyu tekrar hatırlatmak istemiyorum

birde benim facebookta yüzlerce arkadaşım var
bunların bir kısmı illaki arayıp soracaklar ne olduda facebook hesaplarınızı kapattınız diye
birde onlara dert anlatıp yalan söylemekle uğraşacağım
ve her defasında tekrar tekrar hatırlayacağım

onun için kapatmadım aslında bu zamana kadar

evet aynen öyle canım. Bak ne kadarda doğru söylüyorsun. O yüzden senin için en güzeli engellemek olucak. Zaman tüneline geçtin mi sen? :26:

Bişeyden kaçmak veya istemediğin bişey için hayatının seyrini değiştirmek yerine hayatın aynı seyrinde devam etsin sen sadece fazlalıkları sök at bu daha mantıklı olucaktır canım

Bişeyden kaçmak veya istemediğin bişey için hayatının seyrini değiştirmek yerine hayatın aynı seyrinde devam etsin sen sadece fazlalıkları sök at bu daha mantıklı olucaktır canım

Dışardan bakıldığında çok basit veya saçma bir takıntı gibi mi duruyor benimkisi

Ya da şöyle sorayım
ben bu takıntıdan 20 gündür kurtulamadım
internetten araştırmakla falan bir çözüm bulamadım
sizce bir psikoloğa gitmelimiyim
ya da önereceğiniz başka bir şeyler varmıdır

gecenin bu saati oldu hala sürekli bu konu aklımı kemirip duruyor
3 saat sonra çocuğu okula götüreceğim
uyumak yerine ben hala nelerle uğraşıyorum

bunun sadece boş bir takıntı olduğunun farkındayım
ama bir türlü kurtulamıyorum offf.

Olay biraz yeni o yüzden diycem ama 20 gün olmuş.. Bence engellediğinde görmeyince ve zaman geçince yatışıcaktır duyguların. Eğer eşine karşı olan güvenin sarsılmamışsa. Şuan ne durumdasın bilemem tabi ama hala kuşkuların mı var yoksa tamamen netliğe kavuştu mu olay gönlün rahatladı mı? yanlış anlaşılma falan mı olmuş yoksa güvenini sarsıcak bişey yaptı mı eşin canım?

Engellemek istiyosan eğer nasıl engelliyceğin hakkında resimli şekilde yardımcı olabilirim canım.

çok teşekkür ederim

engellemeyi yapabildim şimdi

sizden ve yorum yazan tüm arkadaşlardan allah razı olsun
dertleşince biraz daha kafam rahatladı
umarım engellemek dahada rahatlatır

en kısa zamanda zihnimden silmek istiyorum o kişinin ismini ve yüzünü
hatırlamak istemiyorum artık

Rica ederim. Sizin adınıza sevindim. Amin cümlemizden razı olsun. Kafanızın birazda olsa rahatlamasına sevindim. Engellemekle en iyisini yaptınız, emin olun Zamanla zihninizede bu kadar sık gelmiycektir o kişinin ismi ve yüzü..

arkadaşlar alakasız olucak ama ben evde yanlızım şuan ve uyuyamıyorum korkuyorum :))

eşimle yaşadığım sorunu alttaki linkten okuyabilirsiniz, şimdi buraya aynı konuyu tekrar yazmam uygun olmaz sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/526389-suphe.html

şöyle diyeyim
eşime karşı olan güvenimde illaki bir sarsılma oldu
ama eminimki eşim o kişiyle biz tanıştığımızdan beri herhangi bir şekilde iletişime geçmemiştir
ve bundan sonrada geçmez
o yapıda bir insan değil aslında

hem o kişide evlenmiş
bir kaç tane çocuğu olmuş

sadece onun facebook profiine bakarken yakaladım eşimi
bakmaktan öte bir şey yok
ama ben onu bile yapacağını hiç düşünmemiştim
hala arada bir onu hatırlayıp facebook profiline bakması beni rahatsız etti işte.

Okudum canım konunu. Rahatsız olmakta haklısın elbet. Ama meraktan bakmıştır büyük olasılıkla.. Siz severek mi evlenmiştiniz canım? 10 yıldır evlisiniz az buz değil yapma Allah aşkına kendini üzüyosun bu kadar

arkadaşlar alakasız olucak ama ben evde yanlızım şuan ve uyuyamıyorum korkuyorum :))

canım
burda şimdi ezanlar okunuyor
ben kalkıp abdest alıp sabah namazı kılacağım
sonrada bir yasin okuyup kendime ve tüm dertlilere dua edeceğim
eğer uykun yoksa namaz kılmanı tavsiye edebilirim
bazen banada oluyor bu korku hali
namaz kılıp dua ediyorum ve rahatlıyorum.

evet severek evlendik
ve ben hala ilk günkü kadar çok seviyorum eşimi
onunda beni çok sevdiğini biliyorum
birbirimizi kırmamak için elimizden gelen her şeyi yaparız
bu güne kadar çok zorluklarla karşılaştık ama hepsinin üstesinden geldik birlikte
evli olduğumuz halde birbirimize mektuplar şiirler falan yazarız bazen
yani çok duygusal bir birlikteliğimiz var

bu güne kadar eşimin bundan başka bir hatasından dolayıda hiç üzülmedim
yani ilk hatası diyebilirim

daha biz çıkarken, bana eskiden birini çok sevdiğini
ama artık onu tamamen unuttuğunu
o kişinin kendisine ihanet ettiğini anlatmıştı
eşimle çıkarken aynı zamanda eşimin halasının çocuğuylada çıkmaya başlamış
eşim o günden beri ne halasıyla nede çocuklarıyla hiç görüşmedi

ara ara hepimizde olur böyle takıntılar.. ben neden kafama bunu takıyorum ki ? ben böyle bi insan değildim.. aslında çok önemsiz bir sorun ama neden beni böyle üzüyor ? diye düşüne düşüne sorgulaya sorgulaya daha da çıkmaza giriyoruz.. bırak sorgulama.. taktıysan taktın, bekle.. sadece geçmesini bekle.. olabilir ruh hallerimiz değişip durabilir.. belki de neden taktiğimizi sorgulamaktan taktığımız sorunu aşmaya enerjimiz kalmıyor.. umarım anlatabiliyorum.. ben de 2 sene önce nişanlımın eski kız arkadaşını takıntı yapmıştım.. psikolojim çok bozulmuştu.. sürekli neden takıyorum bu kadar ? neden beni bu kadar yıpratmasına izin veriyorum ? diye kendimi sorgulayıp kendime kızıyordum.. bi süre sonra kendimden soğudum.. daha da bozuldu psikolojim.. aslında o an içinde bulunduğum durumdan dolayı kendimi didiklemeseydim, kendimi kendime bıraksaydım, kendime kızıp bu durumdan dolayı mahcup ve güvensiz hissetmeseydim takıntılarımı daha kolay aşabilirdim.. insan böyle durumlarda elinden geldiğince rahat olup kendini güvenle kendisine bırakacak.. yani bilinçli bi şekilde bu takıntılarından kurtulmaya çalişmayacak.. sen bi kendini rahat bırak.. tak takabildiğin kadar, o bozuk psikolojiyi bi de sorgularınla mahvetme bak nasıl kendi kendini onarıyor ruh halin, berraklaşiyor düşüncelerin.. sadece kendini kendi doğana bırak.. bu durumun son derece normal olduğunu geçici bi şey olduğunu ruh dengenin eskisi gibi olacağini bil.. ben şuan ne zaman anlayamadiğim bi ruh hali içine girsem rahat bırakırım kendimi.. o nasıl olsa kendiliğinden dengelenecek.. ben ona ekstaradan olumsuz enerjiler yükleyip sorgular yargılar illa hemen düzeleceksin dersem arap saçına dönerim.. insan bazen kendini serbest bırakıp anlamaya çalişmayacak.. kaçiş değil bu sadece özgür bırakmak kendini doğana bırakmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…